Læs dagbog

Jeg har ordnet en masse

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. august 2017 10:48

Ja jeg har fået lavet en masse i dag .
Fik ringet til vinduesmanden og han lover at sende en mail i dag nu må vi se om det så sker det håber jeg .
Jeg fik også ringet til ham med lageret og det gik fint vi finder bare en dag han er nu så sød og han sagde han havde tabt 40 kg ha ha han er dejlig er han . Kender ham jo rigtig godt fra da vi boede det andet sted .
Ja og fik også ringet til netbanken har haft problemer med at logge ind de sidste par dage .
Så er sq så glad nu og stolt af mig selv er ikke glad for at ligge og ringe rundt men nu er det gjort og nu har jeg så resten af dagen til at hygge mig .
Ja jeg skal i centeret og hæve penge og købe lidt ind og måske måske ryger der en sandwich ned i kurven fra slagteren ha ha . Eller en kage .
Når jeg så kommer hjem vil jeg se en film eller to på Netflix og bare hygge mig .
Gider ikke tænke på skolen i dag kan jo ikke ændre på det .

Sender søde JHN kage og slik ha ha jeg er slem i dag ... Ja jeg håber bare du får en god dag og jeg kunne ikke klare det hele uden din støtte du er super . Pas nu på dig selv ellers kommer jeg og kidnapper dig og fodrer dig med frøkager .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor er du flittig! Det er bare så dejligt at få sådan noget fra hånden, så det er overstået, og man kan slappe af bagefter. Jeg håber da, du får den mail i dag så!

Ja, så må du en tur på indkøb - måske både kage og sandwich, haha. Det ville jeg nok gøre, men jeg er også slem ligesom dig, haha. Jeg håber, du vil hygge dig med film og guf i hvert fald!

Jeg sidder og venter på min havemand, kom nu, haha. Jeg bliver rastløs. :)

Nej, du kan ikke ændre noget mht skolen. Det er bare bekymringer, som du bliver ked af og får det skidt af. Men det er nemmere sagt end gjort ikke at tænke på det, det ved jeg godt. Jeg bekymrer mig også altid. Men jeg håber, du kan slippe det lidt i dag.

Jamen, hvis du fodrer mig med kermitkager, hvis jeg ikke passer på mig selv, så vil jeg slet ikke passe på mig selv, for så kan jeg æde en masse kermitkager, haha. Pas på, en dag så står jeg udenfor din dør og råber KERMITKAGER NU!!!! Jeg tager bare til Kbh og traver gade op og gade ned, "kender du Mælken", spørger jeg så alle om, haha.

Nå, men seriøst, kan du også passe på dig selv, min ven! :) Mange tanker til dig og stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. august 2017 12:08