Læs dagbog

Mega udmattet

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. april 2019 15:35

Jeg har været inde på skolen i dag ... det gik da nogenlunde .. men var bare hårdt og jeg fik rigtig ondt i mit dumme sår .
Nå men altså jeg stod op og tog bussen ind på skolen det var jo nemt bare en bus hele vejen.

Jeg gik lidt rundt på skolen for jeg var allerede derinde omkring kl 8 og de fleste møder først kl 9 .
Nå men der var en rigtig sød mand derinde der spurgte om jeg var ok fordi jeg prustede lidt efter jeg kom op af trappen ha ha men jo jo har det fint tak .
Nå men jeg stod ved vores klasselokale og så kom der en ny lærer som åbenbart skal undervise os i organitation eller noget .. men han var rigtig sød og jeg forklarede ham også lige min situation . Så når jeg kommer tilbage så skal han nok hjælpe mig lidt .

Ja og så mødte jeg så vores studievejleder og gik med hende ind for at snakke . Ja det gik ok jeg fandt ud af at jeg HAR bestået min 1 semesterprøve nu ... fedt nok jeg fik 4 !!! det var sq super dejligt det har jeg nemlig ikke selv kunnet se .
Ja og så snakkede vi frem og tilbage om alle de muligheder der var .. og hun var virkelig klar til at hjælpe ...
Jeg skal så have fat i min læge og have en sygemelding med tilbagevirkende kraft fra Februar og så til Juli måske ... Ja det er noget både med SU og så noget med hvis jeg skal til eksamen .. enten skal jeg til eksamen med de andre til sommer ( hvilket jeg tvivler meget på ) men så kan jeg komme til eksamen i August ...

Ja og jeg skal igang med skolen igen og bare være der og følge med så godt jeg kan .. og så må vi se hvad der sker .

Ja så mødte jeg M og hun fortalte at A vist ikke går der mere eller ikke har været der længe nu ... Hun var vist næsten kommet op og slås med folk og havde råbt og skreget og hvad ved jeg ... Ja hun har åbenbart blokeret en masse på facebook men jeg gider bare ikke blande mig i alt det ræs ... holder mig langt væk .

Nå men ellers går det jo fint nok jeg har bare mega ondt i mit ar ha ha .. ej men det er lige et sted hvor der er en masse sårskorpe det strammer så meget .. men det var godt nok dejligt at være ude i dag og klare det fint .

Ja og jeg er plaget af allergi ... ej men der er jo vildt meget birkepollen og jeg nyser ... og det gør ondt i såret ha ha .. og jeg har røde øjne og jeg har snot i næsen .

Men jeg klarede det i dag og nu skal jeg så have fat i lægen og så i næste uge regner jeg med jeg starter skole igen ... det skal nok blive godt savner mit liv og mine venner .

Sender søde JHN masser af krammer og jeg håber du har det godt og har haft en dejlig stressfri soldag ... det går heldigvis fremad med sårene men det tager bare tid og jeg er kørt lidt surt i det ...

Ja jeg har ingen slik kun lidt chokolade og jeg gider det ikke og jeg har ingen penge så jeg kan ikke købe noget som helst men det er fint nok har noget sodavand og får jo god mad hver aften heldigvis . Men slik er godt he he og ja jeg håber bare du klarer det hele søde ven .

Knus og tanker til dig min ven og masser af stille timer uden dumme naboer der larmer .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som en god dag, selvom det også var hårdt, fordi du har ondt. Men dejligt at der er lagt en plan, så du forhåbentlig kan komme gode videre. Ja, klart at du savner at komme ud, det er også længe, at du har været væk nu. Jeg håber, det vil blive godt for dig at starte igen i næste uge.

Det lyder da godt, hvis A er stoppet. Lad os håbe det! Ja, hold dig endelig ude af alt det drama, det er da kun til at blive drænet af.

Men der bliver en del at læse op, inden du skal til eksamen, kan jeg næsten regne ud? Men hvis du kan vente til august, så skal du nok klare det, ikke. Og FEDT at du har bestået opgaven, det er da bare super! Tillykke med det! :)


Ja, der er meget pollen i luften, jeg har også lidt af det nu, men jeg får medicin og klarer det fint, synes jeg. Får du ikke medicin eller øjendråber, næsespray eller andet? Jeg får det hele, haha.


Du lyder positiv og optimistisk, søde ven, det er dejligt. Jeg håber alt det bedste for dig!


Godt du får noget god mad, så du kan komme dig bedre. Ja, slik er rigtig godt, haha, men det er jo kun positivt, hvis du ikke får så meget af det usunde. :)


Kan du nu have det godt og blive helt rask, og så får du mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. april 2019 17:49