Læs dagbog

Lidt fremskridt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. maj 2017 15:28

Jeg har lavet lidt til eksamen i dag . Ja har skrevet nogen noter til mit eksamensprojekt i billedkunst ... Ja det er jo lidt ligemeget for når jeg trækker opgave i billedkunst har jeg jo 48 timer til at gøre klar .
Men bare for at kunne krydse det af på min liste har jeg skrevet lidt om mit projekt og hvad jeg har valgt og hvorfor jeg har valgt det har faktisk bare brugt de noter jeg havde i forvejen ha ha .

Nå men i morgen håber jeg at kunne gå igang med Tysk og læse tekster og skrive noter og se om jeg mangler noget der . Ja det er meget bedre ha ha .. og der føler jeg mig jo godt med og glæder mig til eksamen.
Ja må lige se hvor meget jeg mangler der og så ellers bare vente på eksamen.

Det er lidt *sjovt' nu hvor jeg har overstået billedkunst forberedelsen så får jeg et mega allergi anfald .. Ja det er vist psykisk for jeg kan mærke at lige så snart jeg stresser lidt så kommer det .. underligt sådan har jeg ikke haft det før men ok min krop er sq underlig nu hvor overgangsalderen er i gang . Nå men nu vil jeg slappe af jeg orker ikke mere i dag .
Så mangler jeg *kun* Fransk og matematik mundtlig at gøre klar til og det skal nok gå et skridt af gangen .
Ja ingen grund til at stresse jeg plejer jo at sidde og læse de fleste ting lige inden så jeg kan huske det ha ha .

Sender en krammer til søde JHN jeg håber du hygger dig i Århus og jeg glæder mig til du kommer hjem . Pas nu godt på dig selv søde ven.