Læs dagbog

Barnlige mennesker

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. november 2017 14:54

Ja jeg er godt nok *gået lidt død* lige for tiden ... Ja jeg gider ikke noget og er bare hjemme og hygger mig ... Ja går og hører musik og slapper af ... Ja er ligeglad med hvad folk tænker jeg hører julemusik og æder lidt vaniliekranse og brunkager .. Ja og hvad så ha ha ... generer jo ikke nogen ...

Ja helt ærligt jeg sidder og kigger lidt på facebook og på hvad folk fra skolen snakker om og diskuterer i nogen grupper . De er sq vildt barnlige undskyld jeg siger det . De sidder og sviner hinanden til og skændes om hvilken gruppe der skal have flest penge til deres julefrokoster .. seriøst de går mere op i druk og fester end det faglige ... er virkelig skuffet ... Nå men godt jeg stopper til sommer.

Ja og jeg har det stadig skidt med min mor ... åh altså ... ja vi snakker jo som før men alligevel ... det gør bare ondt og jeg føler mig så *forkert* ... og bliver stresset fordi hun bare ikke forstår mig .. jeg gør jo ikke det her for at genere hende ... åh ja ...

Nå men nu er det snart weekend ja selvom jeg jo bare sidder her og glor ha ha ...
Ja er bare gået i stå ... Men ok på Mandag skal jeg jo ses med mine veninder igen og så må vi lige snakke noget mere ha ha det er så hyggeligt .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og en stor pakke med Ringenes herre på dvd ha ha ... kan du så komme igang søde ven ... der er lige lidt her at hygge dig med .
Ej bare fis og ballade men seriøst tak fordi du er her også selv når du har det skidt .. jeg kommer og holder dig i hånden og lytter til dig når du har brug for det søde ven ...
Pas nu rigtig godt på dig selv og husk du er super sej og et rigtig dejligt menneske.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nå, prøver igen, nu forsvandt min hilsen, midt i at jeg var ved at skrive den! :/

Jeg kan godt forstå, at du ikke orker noget, det er også svært at engagere sig, når man er på vej videre. Men det lyder hyggeligt med julemusik og småkager. Jeg æder slik. :)

Ja, nogle mennesker er lidt barnlige. Det er mit indtryk, at der ofte er mange fester og druk på uddannelser, men jeg ved det ikke. Jeg deltog ikke selv i noget dengang.

Det er virkelig svært at glemme sådan noget, når ens mor har sagt noget ... ja, undskyld, men lort til en. Så kan man da godt blive ved med at være ked af det. Kunne du sige det til hende, tror du? Eller ville hun ikke forstå?

Det er godt, at du har dine veninder, så I kan klare det hele sammen. Så skal det nok gå, ikke!

Haha griner, tak for Ringenes Herre, ja det er godt med dig, haha. Men jo, jeg skal nok prøve at hygge mig med det, haha.

Selv tak fordi du altid er der, det betyder virkelig meget! Jeg vil også gerne passe på dig og sørge for, at du har det godt! Kan du passe rigtig godt på dig selv, søde ven! Og bare læs af herinde, det er det, vi har depnet til. :) Om dumme mødre og irriterende studier osv.!

Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. november 2017 15:06

Det kan være, at "præstestudenterne" føler sig lige under Gud på studiet, siden de føler sig for værdifulde til at ville nedlade sig at tale med dig og din veninde. Håber alt går i orden.

Og ja, så er jeg også en tosse. Jeg har sat lyskæde med farvede pærer op i stuen og sat en svenskestage i køkkenet :P

Skrevet af Anonym, 23. november 2017 15:09