Læs dagbog

Træt/ Stresset

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 24. februar 2020 14:12

Jeg er mega træt for tiden ... Har intet overskud skal bare overleve ...
Skal i skole igen på Onsdag og ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige ... Vi skal til og have noget med religion .. og på Mandag skal vi åbenbart i kirke inde i byen .. det er fedt nok at komme lidt ud .
Jeg synes bare skolen er meget forvirrende de blander fagene sammen og roder rundt i det .
Nå men jeg tager det bare en dag af gangen og skal også finde ud af præsis hvad det er vi skal med det der feltstudie ... som jo så er udenfor undervisningstiden ..

Jeg er stresset .. kan ikke koncentrere mig og gør ting halvt ... Jeg er også bare træt af folk ikke fatter at alt det med lægerne og såret og operationen stadig sidder i mig .. og nu skal jeg jo til lægen igen i morgen ... Håber snart jeg bare kan holde et plaster på og så ikke skulle derop hele tiden . Nu skal jeg jo ikke smøre i dag .. men jeg har plaster på igen for jeg er øm .. men det er nok fordi det heler plus jeg så har fået en bums/ byld tæt på såret men den går nok væk igen håber jeg .

Men jeg er bare træt .. og skolen ja jeg ved ikke hvad jeg skal eller ikke skal .. men vil bare møde op og undgå fravær.
Nå men jeg har heldigvis snakket med M i dag ha ha hun var taget i skole hun troede vi havde undervisning i dag .. så hun var helt forvirret fordi hun ikke kunne finde mig eller de andre ... Det er nu godt jeg har hende for vi har det på samme måde med skolen .

Det er jo ikke fedt at få ondt i maven og hovedet bare fordi man skal i skole ... Men vi støtter hinanden og så må vi se hvad tiden bringer .

Ja jeg roder rundt ... laver alt muligt på en gang det er ikke så godt .

Sender søde JHN masser af krammer og en lille kage ... Ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige jeg ved du har det svært og skal beslutte om du skal flytte eller ej ... Ja jeg håber bare du finder noget der føles godt og trygt .. Jeg tænker meget på dig søde ven .
Knus og tanker fra Mælken