Læs dagbog

Læser og læser

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. maj 2017 14:28

Ja jeg læser og læser så jeg er helt grøn i hovedet ha ha .. ej men gør det så godt jeg kan og føler jeg er ved at få styr på det meste.Ja har fået styr på det franske nu og i dag kigger jeg på religion .

Jeg har en masse gode papirer med begreber til både Islam, kristendom,buddisme og mystik.
Men jeg vil selv skrive dem igen så jeg ligesom får dem repeteret . Men det er jo først den 19 jeg skal op i religion så har god tid og jeg gider ikke stresse .

For til religionseksamen er der jo ikke mulighed for at sidde og læse op derhjemme der trækker vi jo en tekst på skolen og så skal vi fremlægge den . Så derfor sidder jeg og repeterer lidt nu .

Det er bare lidt svært at holde *gejsten* og læselysten oppe hele tiden hver dag når man bare sidder hjemme .
Men nu kommer der jo eksamen næste uge men der er jo god tid mellem de forskellige eksamner heldigvis .
Jeg vil holde mere eller mindre *eksamensfri* i weekenden og hygge lidt med manden og lade op til Mandag morgen .

Jeg kan ikke se hvad lokale vi skal være i på Mandag til matematik eksamen men jeg håber da det kommer op ... Nå men bare en tanke om det .

Sender søde JHN en kæmpe velkommen hjem krammer så der kommer kage ud af ørene på dig ha ha .. har savnet dig og er glad for du har haft en god tur og at du er kommet hjem igen og kan overfalde mig med kommentarer ha ha velkommen hjem min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, puha. Eksamener burde ligge om vinteren. Stakkels dig at du skal være inde nu. Men godt at du har styr på det, det er jo det vigtigste.

Ja, det er da en god idé at skrive noter igen, så du har dine egne ord til dem. Så sidder det nok bedre fast. Men du skal nok klare det fint. Religion er jo et godt fag for dig. Ja, jeg er sikker på, du nok skal klare alle fag godt. :)

Ja, det kan godt være svært at overskue det, når man sidder alene. Der er heller ingen til at holde en i ørerne. :) Du må tage det i små bidder, så det ikke vælter dig helt omkuld.

God idé at holde fri i weekenden, så du også er frisk til eksamenerne i næste uge. Ja, du må regne med, at lokalet bliver slået op, og ellers må du komme lidt før mandag, så du kan få styr på det. Men jeg ville også selv gerne have styr på sådan noget inden.

Jeg håber, du ikke stresser for meget over det, for du skal nok klare det fint, og hvis der er en eksamen, der ikke går ligeså godt som de andre, så går det jo alligevel. Men jeg tror også, du er rimelig afslappet omkring det, er du ikke? Altså selvfølgelig nervøs måske, men du er ikke sådan, at du SKAL have top karakterer i det hele, vel? Du ved jo, at du ikke skal bruge alle eksamenerne til noget, som du også siger. :)

Nå, jeg ævler bare, men kan du have en god aften, min ven. Ja, nu er det slut med freden igen, for nu er jeg hjemme og kan skrive og skrive og skrive til dig igen, haha. Ja, jeg tror altså, at der kommer kage ud i dag, for den har stået på kage og slik hele dagen. Ups. :)
Kan du have det godt, min ven! Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. maj 2017 19:37