Læs dagbog

Sidste weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. august 2017 10:10

Ja nu er det sidste weekend inden skolen starter.
Ja er mega nervøs og jeg har det med at *køre mig selv op* lige inden jeg skal noget der skræmmer mig . Ja sidder og kigger på hvad de forventer og det kan jeg bare se jeg slet ikke kan overskue med studiegrupper og at blive på skolen i flere timer men jeg vil bare tage det en dag af gangen det var jo det jeg snakkede med studievejlederen om og jeg ved jo folk vil hjælpe mig og støtte mig.

Nå men i går var en rigtig hård dag . Jeg havde det rigtig skidt . Det var fordi Onsdag der kom manden meget meget sent hjem først kl 21 og jeg var rigtig bekymret fordi han ikke kunne skrive til mig før meget sent og jeg stressede over det . Men nu har jeg fået et nummer til hans arbejde hvis han nu bliver forsinket og ikke lige har mulighed for at skrive en besked . Det var godt . Han har jo ikke mobilen på sig hele tiden den ligger i en skuffe så han ikke taber den eller noget .
Jeg er jo nem at slå ud når der sker sådan noget . Men godt han kom hjem og vi fik styr på det . Men han spiste bare og så gik han i seng ha ha .

Nå men i dag er en god dag jeg har fået penge tilbage fra skolen så jeg kan købe en Computer fik jo penge fordi jeg har gennemført en fuld hf . Ja det er fedt så kan jeg nå at købe en inden studiestart.

Sender søde JHN en kæmpe krammer og jeg hepper på dig nu hvor du har det så svært . Ja det hele kan godt blive for meget og jeg ved du kæmper og jeg er med dig hele vejen søde ven . Pas nu godt på dig selv og jeg tænker på dig når jeg laver kage senere i dag he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Uha ja, jeg kender godt det med at køre sig selv helt op, det gør jeg også. Men det skal nok gå, når du kommer i gang. Ja, studievejlederen sagde da, at du selv bestemte, hvor meget du ville i studiegruppe, ikke. Så det må du holde fast i. Du kan nok ikke blive tvunget til det, tænker jeg. Der er vel heller ikke mødepligt? Så du kan tage det, du magter og så læse selv derhjemme eller i en krog på skolen. Du behøver ikke have mere med de andre at gøre, end du vil. Men det kan jo være, du møder nogle søde mennesker, du kan snakke lidt med. Men kun hvis du vil. :)

Jeg forstår godt det med at blive nervøs, hvis nogen er forsinket. Hvis min mor skal komme, og hun så kommer 5 minutter for sent, og jeg hører en ambulance, så tænker jeg, at der er sket noget. Det er frygteligt. Men ja, så er det, at man må finde løsninger, og det har du jo gjort ved at få nummeret til mandens arbejde. Det er jo en god idé. Han arbejder godt nok meget, hva. stakkel. :)

Fedt med penge tilbage! Har du ikke en computer? Det kan man jo ikke leve uden, haha.

Tak, min ven. Jeg hepper også på dig. Jeg ved, du kan det her med skolen, og du er super sej. Du har gennemført HF, så du kan meget mere, end du tror. Det skal nok gå fantastisk! Ja, vi må heppe på hinanden og spise noget kage, så skal det nok gå!

Mange tanker til dig og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. august 2017 14:49