Læs dagbog

Mere eksamen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. april 2016 14:47

Ja så fandt jeg sørme ud af hvornår jeg skal op i naturfag ... det er den 15 Juni ... nå det er jo fint nok så har jeg masser af tid til at læse op på det efter jeg har været til Historie eksamen.

Jeg er SLET ikke klar til eksamen i NF endnu ... men jeg har en rigtig god veninde der har hjulpet mig med en powerpoint til vores *evalueringsopgave* og den skal vi så aflevere senest den 15 maj så vidt jeg forstod . Hvis det kun er powerpointen vi skal aflevere så er det jo fint nok og så skal jeg bare fylde en masse spørgsmål på men ok det er godt jeg har min veninde der hjælper mig . Jeg hjælper så hende med hendes engelsk eksamen .

Jeg er MEGA træt ... magter ingenting lige nu. Sov rigtig dårligt i nat ... kan ikke holde ud at ligge for meget ned . Nå men jeg kom da i skole i dag ... det er jo fint nok .

Jeg vil rigtig stresse af i weekenden ... bare koble helt af . Jeg vil lave mig en lagkage ... har så meget lyst til det og jeg vil se ringenes herre når manden sover he he og bare nyde fred og ro . Det er og bliver de bedste film når verden udenfor bare er mega skod ...
Jeg trænger bare til at koble af ... gider ikke tænke på død eller begravelse eller eksamen eller noget som helst .

I morgen er det sidste undervisningsdag i historie udover dagen inden eksamen hvor vi får en *spørgetime* ... det er underligt det er slut har lært rigtig meget ... og holder meget af min lærer . Jeg har også fået mod på at læse videre med historie når jeg engang skal forlade min skole ...

Men nu vil jeg slappe af er dødtræt ... er så træt ... magter ikke noget ...



Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg ved, du klarer dig godt i naturfag, for det var min mormors fødselsdag, så det må bringe held. :) Godt at du har nogen at læse sammen med, og at I kan hjælpe hinanden.

Sejt at du kommer i skole stadigvæk, selvom der er mange, der ikke kommer så meget. Ja, det bliver da underligt med den sidste gang i historie. Vemodigt.

Jeg håber, du vil slappe godt af i weekenden, når skole og bisættelse er overstået. Jeg kender jo ikke Ringenes Herre, men det lyder som om, det lige er de rigtige film for dig. Jeg tror, jeg vil slappe af med "Venner", ha. Og ja, masser af kage.

Vi kunne lave sådan en "Søstrene Mælken og jhn - masser af kage" i stedet for masser af smør. :)

Pas på dig!
Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. april 2016 16:07