Læs dagbog

Lidt struktur

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. juni 2019 08:47

Nå der er sørme sket lidt fremgang med hensyn til den skide opgave vi skal skrive.
Jeg har jo ikke følt vi får nogen som helst hjælp fra lærerene eller andre på skolen altså ikke dem i klassen men de *voksne*.

Men min veninde M dumpede jo opgaven og hun fik jo ingen respons på opgaven ... Ja det virkede jo meget mystisk og hendes opgave var jo mest sådan opremsning af pensum .

Vi har så skrevet sammen frem og tilbage om det med den respons og ja bare opgaven for der står jo INTET i semesterbeskrivelsen udover vi skal lave en problemformulering.

Men så i går så skrev jeg til vores ene lærer for jeg havde bare brug for at vide lidt mere om den opgave .
Ja jeg vidste jo ikke om han ville svare for jeg har skrevet til en anden lærer som jeg intet hørte fra . Jeg vidste også han var med til eksamen og han nok havde meget travlt men jeg tog chancen. Nå men jeg fik så faktisk svar ret hurtigt det var lige det jeg havde brug for .

Jeg fandt ud af hvorfor M var dumpet ja han skrev jo slet ikke om hende men jeg kunne jo så se hendes opgave var helt forkert og det snakkede jeg også med hende om .
Jeg fandt ud af at vi åbenbart skal som min lærer formulerede det : lave en problemformulering og på akademisk vis redegøre for alle læringsmål. Dvs . lave en tværfaglig opgave hvor vi indrager alle fagene og ikke bare sidder og remser noter op .

Det vi skal lave minder faktisk om en *case* altså en eksamensopgave .. forskellen er bare at her skal vi så indrage alle fagene hvor man i eksamensopgaven *kun* skal indrage nogen af fagene .

Men det er egentlig meget godt for så er vi rigtig klar når vi skal til eksamen lige når vi har afleveret denne her opgave .... men det er fint nok og vi vil hjælpe hinanden men selvfølgelig ikke skrive det samme men bare snakke og diskutere ting .

Det er fedt jeg har M og hun har fri fra hendes søn i næste måned en uge eller to hvor vi vil mødes og hjælpe hinanden ... Men jeg sidder allerede nu og kigger på spørgsmål fra de andre eksamensopgaver og får ideer til hvilken organisation jeg vil arbejde med eller hvad emne jeg vil undersøge .

Men det er så fedt at vi nu ved hvordan vi skal gribe opgaven an eller hvad det er vi skal fokusere på ... for den ligger hele tiden i baghovedet ja selv nu hvor jeg ved hvad vi skal så tænker jeg jo på den .

Jeg har også bestilt en masse bøger på biblo selvom M har mange af dem .. men det er meget rart selv at have dem og kunne kigge i når jeg sidder og skriver .

Men det er fedt nok og mig og M tager den som en slags prøveeksamen det skal nok gå det hele .

Ja og mit sår er helet altså jeg går ikke med plaster mere .. men jeg renser det stadig hver dag og smører det ... Men hold nu op hvor er det fedt det er overstået og det bliver jo pænt med tiden arret .. Jeg har faktisk også været ude på hospitalet med et kort til sygeplejerskerne der passede mig så godt mens jeg var syg . Havde ligesom brug for en afslutning .

Men i dag skal jeg bare hygge lidt og slappe af og måske lige kigge lidt på Ms opgave .. Ja skal jo først møde hende næste uge .. og jeg skal også lige kunne give lidt slip så jeg ikke går helt ned med stress ... jeg har haft rigtig meget næseblod og jeg kan ikke koncentere mig og fokusere .. det er ikke så fedt ..
Men det er skønt jeg nu har en plan eller noget .

Sender JHN masser af tanker her i den voldsomme varme ha ha .. her var der over 32 grader i går og vores lejlighed var som en ovn.

Jeg har skrevet inde i gruppen og der var også en der skrev til mig hvad vi skulle men jeg var bare meget usikker på om hun havde ret men det havde hun . Det er jo fedt nok .

Jeg håber dit humør er bedre og du holder ud ... ja jeg har ikke meget overskud til depnet men jeg tænker meget på dig og jeg håber bare du er ok jeg kan jo også se du ikke er her så meget mere .

Jeg sender dig alle de bedste tanker og jeg sender også noget kage ha ha jeg skal have noget i dag det trænger jeg bare til ... lidt hygge og afslapning .
Men tak for dine tanker og det hele knus og kølige drinks til dig min ven .