Læs dagbog

Skolen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. september 2016 19:41

Ja jeg kom i skole i dag ... Det gik faktisk rigtig godt i matematik ... vi havde geometri i dag og ja det var svært og det går godt nok stærkt men jeg fik lavet et par opgaver og jeg er sq stolt af jeg kan finde ud af det ... Jeg er ikke lige den skarpeste når det kommer til matematik .
Ja billedkunst er sq bare røvsygt he he ... Nå men jeg kom igennem dagen sad bare for mig selv ... har det bedst med at arbejde alene magter ikke andre mennesker lige nu .
Men i morgen er der jo fremlæggelse i Fransk og det er fint nok . Skal nok klare det møder jo først kl 12:30 .

Puha skal lave lektier og er alt for træt men har jo haft travlt med at pusle om manden da jeg kom hjem og lave mad og alt det der skal til . Skal printe billeder ud til fremlæggelse og øve lidt på den ... Skal også læse fransk tekst og oversætte og lave en grammatik øvelse ... og læse tysk ... glæder mig bare til at der snart skal være AP tror jeg nok det hedder så får jeg lidt mindre timer så er det alle STX hold der er aflyst så der er en uge i næste måned hvor jeg kun skal have matematik og Billedkunst det er sq lækkert .

Søde JHN ja du ville have elsket det is og de kager vi fik jeg tænkte også meget på dig ... mmmm masser af flødeskum og snask ... Det var lækkert og rigtig god mad så jeg fik helt kvalme af alt det jeg spiste ha ha ...

Nå men nu kalder lektierne ... Ja ja må igang ha ha

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du kom i skole, selvom du nok stadigvæk er træt. Og super flot at du er så god til matematik! Jeg synes også, det er vildt svært. Altså bare i dag, hvor jeg var på biblioteket og hente en bog, der tænkte jeg på det med tal, for jeg kan slet ikke overskue det der med inddelingerne ... 4000-4600, ok jeg skal have nr 4612, hvor skal jeg så lede, nå det er efter 4600, men er det så den der række eller den der række. Haha. Jeg har det svært med tal nogle gange. :) Så jeg synes, det er virkelig fint, at du har så gode oplevelser med matematik!

Og du overlevede billedkunst, det i sig selv er jo en bedrift!

Jeg håber, du får lavet alle lektierne, inden du bliver alt for udkørt. Måske kan du også nå lidt i morgen formiddag? Det lyder godt med en uge med færre timer snart, så kan du få slappet lidt af. Men bare en skam, at det ikke er billedkunst, du ikke skal have.

Årh, det lyder altså virkelig lækkert med den mad og is og guf, mmmm. Det er det gode ved at være på ferie. Man kan bare spise og nyde det og prøve lidt anden mad. Jeg håber, du nød det, selvom du fik kvalme, haha. Jeg tænkte også på dig og håbede, du/I havde en god ferie, og det lyder det da heldigvis til. Jeg håber, det går bedre med manden.

Pas på dig! Og mange tanker til dig og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. september 2016 19:54