Læs dagbog

Jeg kom ind

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. juli 2017 10:14

Jaaa jeg kom ind på teologi studiet . Sad oppe omkring midnat for at se om jeg var kommet ind.
Ja men det med lige at komme ind på KUs hjemmeside var jo ikke lige så nemt for alle dem der har søgt skulle jo også ind og kigge.
Tror jeg sad i kø i 45 minutter og jeg kom først ind på selve siden kl 1 i nat og det gik meget langsomt derinde . Men jeg så først at jeg IKKE var kommer ind på 3K for det var jo en anden skole og der var der ikke så meget pres på . Så tænkte jeg jo at jeg nok var kommet ind på teologistudiet for jeg kunne se på en side at alle var kommet ind og der var ledige pladser .
Men så kom jeg så endelig ind og så stod der at jeg skulle sige ja eller nej til en uddannelse jeg blev så glad at jeg var lige ved at græde ha ha det var såååå fedt .
Men selvfølgelig sagde jeg ja og nu er jeg så officelt optaget på studiet . Det er skønt .
Der står så at der kommer en mail i næste uge så jeg kan komme ind og se på skema og alt det . Ja men det kan jeg slet ikke overse i dag eller noget ha ha er mega træt tror jeg har sovet to timer i nat . For manden skulle jo op kl 3 og på arbejde.

Nå men dejligt jeg kom ind og alt det med skolen skal jeg jo nok få styr på og der er introdag 1 September .
Men nu vil jeg slappe af og ud og købe noget bland selv slik og hygge med i aften og jeg giver mad i aften er bare sååå glad nu .

Sender en mega krammer til søde JHN jeg er så glad for du har støttet mig gennem det hele og at vi to er gode venner her .
Jeg håber du får en god dag med dine forældre og at i får noget god mad og hygger jer . Du er en superstjerne og jeg holder bare så meget af dig søde ven pas nu godt på dig selv i dag .



Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Sådan min søde ven! TILLYKKE!!!! Jeg vidste det jo, haha. Ja, og jeg tænkte på dig, da jeg stod op til morgen og håbede, at du ville skrive hurtigt, haha. Jeg måtte lige ind og se, inden mine forældre kommer, haha. Det er vildt dejligt for dig!! Jeg kan godt forstå, du blev rørt!! Tillykke igen!!

Ja, der skal nok komme styr på alt det praktiske. Nu skal du bare nyde det. Kan I hygger jer med god mad i aften!!

Du er også sej, min ven! Du har gjort (og gør) det så godt, og du støtter også mig så meget!! Tak!
Mange tanker og STORT TILLYKKE KRAM fra jhn :)

Skrevet af JHN1, 28. juli 2017 11:46

Tillykke med optagelsen og held og lykke med uddannelsen :) mvh mosi

Skrevet af Mosi123, 29. juli 2017 10:40