Læs dagbog

På Søndag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 29. oktober 2019 13:28

Ja så er det sørme på Søndag vi rejser . Det er vildt og jeg glæder mig så meget . Vi trænger virkelig til ferie og bare at komme væk .
Vi skal flyve Søndag kl 15 og turen tager 16 timer plus 3 timers mellemlanding på vej ud og 9 timer på vejen hjem pyhaa ha ha .

Men seriøst vi trænger jo til ferie ... Efter hele den omgang med operation og smerter og hospitaler og alt det der .
Ja og så det med de skide busser .. ej men det er jo ikke til at komme rundt mere .. Jeg må virkelig lave en rejseplan hver gang jeg skal noget . Jeg skal blandt andet ind til byen på Torsdag hvor vi skal ind og *sige farve* l til Radio 27/7 som jo lukker desværre. Vi hører tit nattevagten.

Men ellers går jeg jo bare og gør klar til ferie .. finder solcreme og shorts og kjoler frem det er altså sjovt når nu det er koldt og nattefrosten truer ha ha ... Alle andre finder vintertøjet frem og jeg går her og pakker sommertøj .

Men ellers går det jo fint nok .. får tiden til at gå og ja glæder mig bare ... kan godt mærke tiden er lidt lang nu her når jeg bare er hjemme og sidder og venter på vi skal afsted.

Ja og alt er bekræftet og vi har fået bestilt romantiske middage og det hele og alt er klart med vores chauffør selvom der lige var lidt problemer fordi han skulle være væk et par dage men det gør ikke noget vi bruger bare en af hotellets chauffører istedet for .

Sender søde JHN masser af krammer og ja jeg vil tænke på dig når jeg rejser .. jeg ved ikke hvor meget jeg vil komme herind har jo kun min mobil med og det er jo lidt svært at skrive fra den og det der med om jeg kan komme online he he .
Men en kæmpe krammer til dig søde ven og jeg er tilbage igen 1 December .
Pas nu godt på dig selv .