Læs dagbog

God dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. juni 2016 18:25

Så kom der sørme penge i dag det var skønt.
Jeg kom i centeret og fik fornyet buskort og hævet penge og købt ind det var dejligt .
Jeg fik købt ind og jeg købte IKKE !!!! kage eller slik ... jeg købte noget agurk og noget yoghurt det er meget bedre ha ha ....
Se lige min glorie den lyser ha ha ... men jeg har lyst til slik det må jeg godt nok indrømme.
Nå men i weekenden får jeg jo nok noget slik hvis jeg har lyst til den tid .

Jeg fik også købt fødselsdagsgaver til min mor hende skal vi jo fejre i morgen . Jeg købte nogen servietter og lidt marmelade og en lækker øl hun godt kan lide .

Jeg har også købt et rigtig sjovt fødseldags kort. Det står uden på *Åben dette kort meget forsigtigt det er måske fyldt med penge* ... og inden i står der ... jeg sagde Måske ha ha ...

I aften har vi spist pulled chicken med nudler og whiskey sovs mmm mums ... trængte også bare til noget god mad der mætter.
Nu vil jeg bare hygge ... se lidt tv med manden .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt med penge! :) Og du har da været omkring i dag, men så er det også gjort. Du er fornuftig at forny buskort og det, mens der stadig er penge til det, ha.

Hvor er du også dygtig ikke at købe kage eller slik! Det er sgu godt gået, især når trangen er der. Ja, så må du glæde dig til weekenden og så nyde det ekstra meget der!

Det lyder som en god gave til din mor! Jeg håber, I får en hyggelig aften i morgen. Haha, sjovt kort! Griner!

Det lyder som rigtig lækker aftensmad. Bortset fra at jeg ikke ved, om jeg kan lide whiskey sovs. :) Jeg har fået falafel for første gang, det var også godt.

Kan du hygge dig godt sammen med manden! Og tak for dine søde hilsener! Jeg får slet ikke set Rex disse dage, for enten sidder jeg i haven, eller også er jeg ikke hjemme, ha. Men når de (forhåbentlig) starter forfra med serien, så skal jeg være mere obs, for det er de bedste afsnit, haha.

Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. juni 2016 19:03