Læs dagbog

Sjælland tyndt med Vivaldi

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 2. juni 2019 19:06

Søndagen her stod kunne meget vel bare forsvinde ud i det blå, men fik pludselig en ide så tog bussen og toget til en ny station som blev indviet i foregås med selveste kronprinsen. Køge Nord st.

Et forbløffende og nok også halvt dyrt projekt, om det er videre kønt det er vist øjnene der ser. om det bliver et trafikknudepunkt. det er lige som et stort rør over motorvejen. Man har bygget den fordi man gerne vil have højhastighedstog mellem København og Tyskland, så sydsjællænderne kan komme hurtigere til København. Kørte med et gammel 1c3 Højhastighed togene bliver nok ikke i morgen, man skal stadigvæk skifte signalerne ud, det blive nok nærmere i næste årti måske man får højhastighedstoges. Andre havde fået samme ide og ville se nærmere på dette nærmest ekstravagante projekt som det er mine øjne, det er lidt pral. Men kønnere indeni end ude på. Kan godt frygte lidt at der snart bliver hægrede af graffiti

Tog bussen videre ud i landet med marker spredte gårde og små byer i selv skab med Vivaldi de fire årstider. som kørte i på repeat. Havde også selv en Vivaldiperiode da jeg var 14-15 år. Pludselig hørte jeg disse toner oppe fra min storbrors værelse, Hvad pokker var det har aldrig hørt noget lignende. Alle der ynder at hører på klassisk er nok i mange tilfælde begyndt med de Fire årstider. Vivaldi i højtalerne og blå himmel og bussen rumlen det blev lidt sælsomt, og det hjalp mig til bare at være til i nuet.