Læs dagbog

Mystisk dag!

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 12. juni 2019 18:26

anden dag ude i mine forældre hus, første dag helt alene. Vågnede op med koldsved en ikke særlig rar følelse, det har været et mærkeligt vejr, min krop kunne ikke finde ud af om den skulle fryse eller svede og lige meget hvad jeg gjorde var kroppen på tværs. Klokken var omkring 5 om morgenen og noget sagde i mig op med dig du gamle og noget andet sagde blev du lidt i sengen, ikke engang fanden har fået sko på og hvad skulle jeg dog lave? Katten vil nok dovent forsøge at lukke tørfoder ud af mig, men er ikke rigtigt sulten.

Så genudsendelsen af deadline og prøvede at gøre kroppen tilfreds, det viste sig også at sindet hellere ikke var så tilfreds, Hvis man kan give sindet menneskelig egenskaber, sindet er en del af mennesket! Hmm Hvad sagde Kierkegaard om det? det var et sidespring, for jeg blev mere og mere træt jo længere tid der gik. Der lå jeg nok i 4 timer og kunne kun se en mening med at sove videre. og drømte virkeligt underligt jeg var i en slags Olsen banden film, Den gode Balling har så været på en eller anden slags svamp, der ikke er helt lovligt og nok hellere ikke helt sund, for Egon Olsen stod lyslevende i min drøm og havde en plan og planen lykkedes ikke. kom ud af i dette surrealistisk mareridt dog var det ikke uhyggeligt bare lidt for sært.

Op med mig, sagde jeg til mig selv kan ikke ligge her hele dagen. Jeg nærmest sprang ud af sengen. så morgen tv og genudsendelsen af morgen tv hørte lidt musik, følte at jeg ville sove, men kunne ikke sove, måske blundede jeg lidt et øjeblik. Havde ellers planer om at komme ind og træne og cykle derind der er omkring 5 kilometer og en god pakke der giver god motion. Tog min morgenmedicin og det slog mig, det var en blanding af et meget mærkeligt vejr og manglende kemikalier havde glemt aftensmedicinen var ret træt i går aftes og mærkeligt nok kunne jeg sove.

Men kom ind til "Byen" som vi kalder derhjemme, til noget receptionen, jeg var inviteret til, kendte meget få mennesker på stedet, ikke lige mit "klientel", mit "klientel" kommer vist sjældent til sådanne begivenheder. den ene jeg kendte så lige igennem mig, hun er nu meget sød men vælger nok sine meningsfæller med omhu så det blive kun til høflighedsgestus fred være med det. Så der var de sædvanlig skåltaler borgmesteren kom og vi klappede høfligt og fik lidt til ganen og snakken gik, og jeg listede ligeså stille væk efter en halvtimes tid. Tog bussen hjem og så slog det mig efter at jeg tjekkede min mail at korafslutningen var i dag og ikke i går, Nu er det for sent alligevel.