Læs dagbog

Brintellix - lidt over en måned er gået

En side i dagbogen "Rester af smuler"
Skrevet af Milli 28. december 2019 14:48

Jeg har som sagt, været på Brintellix 10 mg i lidt over en måned nu, og vil prøve at evaluere lidt. Før det var jeg på Cipralex i rigtig mange år, mellem 10-15 mg. Diverse psykiatere har gennem tiden forsøgt at få mig på noget mildt antipsykotisk også, som en form for kombibehandling, men jeg ønsker det ikke. Jeg har diagnoserne skizotypi(hvad det så end er), generaliseret angst, samt moderat depression.

Nå, men det som har ændret sig mest, er mine følelser, som indimellem er kommet eksplosivt til udtryk, i form af voldsom vrede eller gråd. Jeg har smadret min hånd ind i en mur, hvilket fik den til at hæve meget.

Jeg har været ekstremt beruset en gang, og grædt helt vildt skiftevis med at jeg har været ustyrligt vred.

I det daglige kan jeg græde indimellem eller blive meget irriteret over noget og føle en del stress.

Jeg har det lidt som før jeg startede på Cipralex. Hvad der egentlig er blevet bedre ved jeg ikke helt, med mindre man ser det som positivt at være mere i kontakt med sine følelser på godt og ondt.

Jeg tror jeg vender tilbage til Cipralex igen, hvis ikke der sker en væsentlig bedring af min tilstand inden længe.

Jeg har ikke følt angst og vrede og gråd osv., på den her måde i mange år. Og jeg har ikke drukket mig så fuld i rigtig mange år. Dette hænger selvfølgelig sammen, da jeg ikke drikker mig så fuld med mindre jeg har det meget skidt og bare vil væk fra alle mine følelser.

Nu prøver jeg at mikse mig op på 15 mg, ved at skære en af pillerne over og således tage 1,5 pille(der er desværre ikke delekærv på), så må vi se om det gør nogen positiv forskel.


Kommentarer fra andre brugere

Blev det bedre med højere dosis eller blev du på 10mg?

Skrevet af Heltfint, 19. oktober 2020 21:04