Læs dagbog

Det kan gøre mig så vred!

En side i dagbogen "Mit liv"
Skrevet af Noralie90 30. juli 2016 20:11

Nu har vi endnu engang her på depnet oplevet at en person i flere dage har truet med selvmord.
Jeg vælger bevidst at udelade personens navn, og ser gerne at der IKKE nævnes navne i kommentarene heller!

I går aftes kom jeg på depnet. Som altid observerer jeg hvad der er sket forud for at jeg kom på (det er nemlig det smarte ved depnet)
Jeg kunne tydeligt se at en person dominerede chatten med udtryk som "Jeg begår selvmord nu" "jeg springer ud fra en bro" og i den dur.

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke bryder mig om denne person, faktisk afskyr jeg alt ved ham/hende. Men jeg tænkte, hvis personen virkelig har det så skidt, så må vi gøre noget.

Personen havde været indlagt på åben samme dag, men det havde tydeligvis ikke hjulpet, så jeg vælger (i samråd med et par stykker) at ringe til politiet, give de oplysninger jeg har, og fortælle at personen vil gøre alt for at overbevise dem om at der ikke er noget galt.....

Senere kommer personen på igen, man kan ligefrem se røgen fra tastaturet. H*n er rasende og peger straks på mig, jeg siger selvfølgelig at ja jeg har haft ringet til politiet, og får straks at vide at det skulle jeg ikke gøre. (det skal lige siges at personen tidligere gav en adresse (en som jeg sjovt nok undersøgte og nej, h*n bor ikke på den adresse) og fortalte at vi bare kunne ringe)

I dag kommer jeg så på. Fyldt med agressioner, føler mig udnyttet, misbrugt, og som en fiasko. Flere støtter op om det jeg har gjort og det skal i have tak for!! Men!!!
Personen har hele dagen sagt at h*n har det "fint", h*n er ikke så snaksagelig som h*n plejer, og holder sig meget i baggrunden.

Det jeg vil sige med denne dagbog er... Tænk dig om inden du truer! Denne DB er rettet mod alle der har overvejet at true med selvmord. Ikke nok med at folk bliver bekymrede, du trækker dem med ned i sølet!!

Det er fandme ikke i orden at tage en hel chat som gidsler bare fordi du ikke kan finde ud af at nosse dig sammen og bede om hjælp! Jeg ved det lyder hårdt men hav dette in mente. Personen har i flere dage truet med selvmord, flere og flere er hoppet på vognen i håb om at kunne hjælpe, og hver gang er de blevet fejet af vejen, blevet talt grimt til og hvad ved jeg.... DET ER IKKE OK!!! Ja selvmord og trusler derom kan være et råb om hjælp. Men ærlig talt, i dette tilfælde mener jeg det er en snotforkælet ****** der ikke fik opmærksomhed nok og dermed gik ud i ekstremerne! For sjovt nok, efter der blev gjort noget ved X's trusler, er h*n holdt helt op med at brokke sig. Alt er bare A-OK...


Tænk på dine nærmeste og de folk der er omkring dig INDEN du truer med selvmord. Snak med folk, fortæl dem dine problemer, vær ærlig, og frem for alt (jeg ved det er svært!) BED OM HJÆLP!

Kommentarer fra andre brugere

Nora, prøv at læse "Brugeretikette.

Der er der gode råd og henvisninger til hvordan man forholder sig tiul blandt andet trusler om selvmord.

Må´ske det kan være en hjælp?

Skrevet af Bipolarix, 30. juli 2016 21:24

Bipo meget muligt, bortset fra at de altså ikke kan bruges på depnet. Vi kunne intet andet gøre end at ringe til politiet. Alt andet var prøvet, og det ville du vide hvis du var på chatten!

Skrevet af Noralie90, 30. juli 2016 21:33

Nora, det forholder jeg mig slet ikke til.

Jeg mente bare at du måske kunne bruge Depnets egne anvisninger.
Det kunne du så ikke, og det var bare det.

Skrevet af Bipolarix, 30. juli 2016 21:45

Vedkommende driver gæk med Jer. Det er helt tydeligt, at vedkommende bliver høj af sine trusler og efterfølgende afsindig vred, når nogen griber ind. Det er tomme trusler og vedkommende er her stadig, det er ikke sket en skid.

Brugeretiketten er meget god at læse, og kommer med forslag til hvordan man skal forholde sig når trusler om selvmord driver nedad skærmen. Statistisk set, hvor mange har begået selvmord ovenpå trusler her på depnet i alle de år det har eksisteret ?

Skrevet af Anonym, 30. juli 2016 23:14

Fuldstændig enig. Jeg er også totalt kold i røven nu. Personen kan gøre hvad h*n vil. Jeg gider ikke spilde mere tid på personen.

Skrevet af Noralie90, 30. juli 2016 23:21

Kære Nora.

Jeg synes det er super flot at du gjorder som du gjoder selvom du ikke kan fordrage h*n men det er ikke iorden at h*n er såen over for dig eller andre på chatten når alle prøver at hjælpe h*n.

Men igen STOR RESPEKT

Skrevet af RikkeMette, 31. juli 2016 08:41

Ja, Noralie90 du skal bare ignorere vedkommende. Personen er kun ude på at lave rav i den.

Skrevet af Anonym, 31. juli 2016 13:03

Tomme tønder buldrer mest, og oftest er dem der sidder og kæfter op om selvmord ikke dem der gør det.

Skrevet af Anonym, 31. juli 2016 17:59

Sommetider er det jo heller ikke nemt at få den der hjælp, men det ved I nok. Men altså, selvmordstrusler på en side hvor nogle folk er så syge selv og ikke har den store medfølelse er farligt uanset, da det kan bekræfte en i, at folk er ligeglade. En reaktion er fint, men så ellers... hvorfor lave en dagbog og rippe op i det for ens egens vredes skyld? Det forstår jeg ikke... Men fred være med det/jer.

Skrevet af Anonym, 31. juli 2016 23:23

Jeg har sjovt nok skrevet i DB'en hvorfor jeg skriver den....

Og det med ingen medfølelse er BULLSHIT... Folk prøvede i flere dage at hjælpe personen, men personen fejede dem af vejen og var ret ubehøvlet faktisk.... Og så forstår jeg sgu godt man ikke har lyst til at hjælpe den person en anden gang....

Så lad være med at dømme når du ikke ved en **** om hvad der er foregået!

Skrevet af Noralie90, 1. august 2016 00:30

Men ved du at du ikke hjalp personen? Hvis personen stadig er her er det vel heller ikke helt skidt. Men jeg smutter igen.

Skrevet af Anonym, 1. august 2016 07:45