Læs dagbog

for helvede altså!

En side i dagbogen "Igen og igen og..."
Skrevet af PernilleH 24. november 2017 10:33

Jeg har haft det virkelig stramt siden jeg slog op med min utro kæreste.

Det er gået op for mig at han har manipuleret mig og ødelagt min selvtillid på så mange måder, at jeg knap kan kende mig selv. Og han har fået mig til at føle at det var min egen skyld.

Han har ikke bare været utro, han har lige så stille rykket ved alle mine grænser til jeg slet ikke kunne overskue noget som helst. og til utroskab nærmest var normalt og i orden.

Nu er jeg ikke rigtig glad for noget. Jeg har en klump i brystet og tænker at alt er forkert. Job, fritid, familie osv. Men hvad skal jeg gøre når jeg ikke ved hvad der er det rigtige job eller den rigtige interesse? og samtidig er jeg bange for at miste mit job, fordi jeg ikke føler jeg kan finde ud af noget som helst.

Jeg har også fundet ud af noget mere om min egen historie. Det viser sig, at min mor er blevet omsorgssvigtet som barn i en sådan grad, at det forklare en hel masse om min egen opvækst. Det var rart at få nogle svar ud af min mor, selvom det kostede hende rigtig meget, fordi jeg kan begynde at se at det ikke er fordi mine forældre ikke elsker mig, men fordi de har haft noget værre lort med i bagagen.

Det er en hård omgang det her.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Pernille

Det er trist, at din eks kæreste har formået at pille selvtilliden ud af dig, blot fordi han ikke kunne nøjes med at være sammen med dig. Men det skal du ikke lade ham gøre mod dig. Kan du ikke finde noget vrede frem, som du kan bruge konstruktivt?

Kunne du bruge det at meditere? Sidde stille, evt med noget musik, og så prøve at finde ind til dig selv og til, hvad der føles rigtig for dig? Sådan virkelig mærke efter.

Ja, det kan være godt at kende noget til ens forældres historie også for at forstå, hvorfor de har handlet, som de har. Jeg håber, det vil hjælpe jer alle sammen, at du nu har fået nogle svar der.

Pas på dig!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 24. november 2017 15:37