Læs dagbog

depression igen

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 2. november 2021 17:13

Ja var hos læge

Kommentarer fra andre brugere

Ja så var jeg til læge her i dag her i dag og det gik godt vi fik tal om hvordan jeg hade det og jeg har haft det sådan i lang tid.jo detvsr depression igen så nu må i ser hvr lang tid jeg skal hver på antidepressiv medicin den gang . Jo jeg fik den antidepressiv medicin jeg godt vil har som er Combar 15 mg og sage også hvorfor jeg vil har det jeg hade det rimeligt godt på da jeg fik det sidste gang. Jeg er glad for jeg fik det jeg goldt vil har og jeg er glad for jeg ikke kommer på venlafaxin pga de bivirkninger jeg hade da jeg fik venlafaxin. Jeg har så får en tid til ekg
den 30-11 kl 8.45 og bagefter skal jeg tal med min læge om hvordan jeg har det om Ca en måned. Jeg håber ikke jeg får flere selvmordtanker af medicin kan det svært ikke husk om. Jeg fik det af combar da jeg fik det sidste gang det jo også ved af hver 6 år sind.om 14 dag skal jeg op på 30 mg.
Nu må jeg bare husk af jeg nu skal har jo piller om dag og ikke bare en.
Jeg glad for jeg gik til læge og dejligt af jeg selv kun bestemt hvad jeg skulle har af medicin. Nu håber bare detailhandel hjæpl selv om der nokgår en måneds tid før jeg får det fulde effektiv bare ser tide ande.jo jeg fik 30 mg sidste gang. Jo jeg sove ikke særlig godt og combar skulle hjælp med af sove.

Skrevet af Punk3000, 2. november 2021 17:13