Læs dagbog

Nu forældreløs

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 14. februar 2023 19:51

Ja som sagt fik min far fred her lørdag aften. Effer kort tids maget alvorligt sygdom.han fik en hjerneblødning her i januar og kom i rullestol jeg kom så på besøg samme med min lillebror det var ret hårdt af se ham og de ting han sage. Han tale om hvors farmor og vi ssge ja nen farmor er død og det har hun hver i klap 24 år og en del andrr ting ofrå af han ikke fik mad men der hend min lillebror vn fea plejehjem og hun sage han fik mad.men så fladt han ud og brække 6 riben.og kom på syghus dog vil han ikje spise fik dog sondemad men til sidst vil han ikke har nåde eller nåde af drikke han kom så hjem her den 9 februar med nåde der hedder en trykhedskasse. Fredag var så hans sidste fødselsdag der bliv han 71 år. Lørdag aften sov han stille ind mens min storebror var der.
Son min lillebror og jeg sage til ham vi to mir og du far. Dog hade jeg før jeg fik besked hver ude og drikke lidt øl. Fik det af hvide to så hjem lave lidt mad og der røg en del øl ned. Dog kun vi ikke får fat på hvers lillebror det var då mig der sage det til mim lillebror.
Vi hade så aftale af vi to hjem til min far for af sige Farvel søndag det gik godt dog hade min garmel faster det ret svært men det forstår vi godt det var jo også hens lillebror. Vi har talt med bedemanden og fundet bisættelses datoen og skriver det rundt så på trisdag hedder det præst.
Det hård også fordi man har fund en jeg kendt om søndag.
Jeg går rundt med blandede følelser Jeg er ked af jeg har mistet min far men jeg er også glad for at han har fået fred.
Og ja han skal bæres ud og kirken Det sagde jeg også his bedemanden det kun vi godt gør for ham.ved ikje helt endnu hvem ud over min brødre der skal bære vi skal jo hver 6 ved så ikke om hvors lillesøster kan gør det.