Læs dagbog

Ikke alt for godt igen og jeg er grim

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 16. oktober 2021 09:48

Ned er min DB

Kommentarer fra andre brugere

Ja det går jo ikke alt for godt har det skidt med min tanker og min ensomhed er ret slem lig for tiden.
Jeg har haft en ok uge på job hver lidt hårdt af skulle op ved 5 tide næste alle dag og en dag kl 4 .jeg har du ikke hver I værested da jeg ikke har haft det godt og jeg har heller ikke haft overskud til af komme der.nlste uge skal jeg kun hver I frugt og grønt dog skal jeg lig en ting fredag so jeg alt tid skal om fredag grund der er ferie I min afdeling. Jeg tænk nogen gang på af bliv indlagt men jeg ved jo ikke hvad de skal kun hjælp mig med og jeg har heller ikke overskud til Pam. Jo og kærlighed går som alt tid for mig ikke så godt.jeg håber lidt af det med af savner en kæreste går over normalt har jeg det jo godt med af hver mig selv.så jeg håber den her periode vil går over .i går var jeg lig på den lokal og fik lidt gode øl jeg er bliv ret glad for den lokal selv om de lukke tidlig.i dag skal jeg hjem og lave kylling overlåg hos min ven og bagefter skal vi drikke lidt og hygge os.i morgen skal jeg vaske tøj og bare slap af . I dag skal jeg så ikke på den lokal da jeg skal hver hos min ven ved 17 tiden .ham jeg skal hjem til er min beste ven. Vi har går på samme skole dog gik jeg 3 klasse over ham. Vi mødes igen på psykisk afdeling i Helsingør dog var jeg der kun 5 dag og da han så kom hjem mødes vi og bliv venner vi lave mad samme tit dog er det mig der lave mad. Næste uge så ved jeg ikke om jeg vil tage i værested kom helt and på hvordan jeg har det.
Jeg håber lidt jeg kun får det godt igen af mig selv jan jeg jo godt.jeg vil som sagt ikke går til læge da jeg er bange for at komme på antidepressiv medicin igen og det har jeg ikke lyst til da jeg får selvmordtanker af antidepressiv medicin.
Det jeg savner ved en kæreste er en af hver samme med en af lave mad til tage ud og spise ser flim samme går i biografen med Ken af kyse med. Det med af drikke gør jeg dog lidt for maget nogen gang og jeg føler det hjælp lidt af får lidt øl også sove jeg også lidt bedre når jeg har får en 6 øl dog drikke jeg mere når jeg har weekenden der ryger næste en flaske whisky hver anden lørdag tro der er omkring 6 cl tilbage når vi stop med af drikke og jeg kan alt tid find hjem eller komme hjem og når vi nogen får gang tage i byen og forsætter med af drikke ryger der også en del øl i og jeg kan godt komme hjem tag tog for det meste og når tog har stop en gang og køre igen så går jeg ud til døren så jeg ikke skulle komme til af sove. Nogen gang tage jeg en taxa koste 200 kr sf komme hjem fra byen så det gør jeg ikke så tit. Jo jeg ryger endnu ud på min altan selv om det er ved af hver lidt koldt så har jeg bare en jakke på.hen der bor her før ryger ikke det vil sige af der ikke er bliv røget i min lejlighed i lidt over 6 år. Jeg er så glad for af bor her selv om jeg skal tidligt op når jeg skal på job .jeg har næste alt indfor gåben dog køb jeg næste alt på mit job . Når jeg skal hjem til min ven nogen gang går jeg og nogen får gang tage jeg busen da jeg har månderskort til tog og bus så jeg kan køre lig som jeg vil ind for de to zone jeg har .Jo jeg har rejerskort men det brug jeg ikke så tit kun hves jeg skal til Pam eller mit månders kort udløb en fredag og jeg skal I byen lørdag . Jeg har mit månderskort på en app jeg har alt tid min telefon opladt. Jeg håber som sagt jeg får det godt igen og ikke for brug for af hver indlagt igen for jeg ved som sagt ikke hvad de skal gør for mig der og jeg synes selv jeg har hver indlagt nok. Jo jeg hold mig også væk på grund af jeg er bange for hves jeg søger hjælp af de vil giv mig antidepressiv medicin det har jeg jo ikke lyst til af hver på .

Skrevet af Punk3000, 16. oktober 2021 09:48

Ja jeg har giv op med af find en kæreste jeg må bare ind set af jeg er grim son jeg også har får af hvide af en del af de pige jeg har haft skriv til på de datingsider jeg har haft hver på.jeg håber lidt jeg kommer væk fra den her periode jeg er i .ja jeg garcLt hid hFt det svært ved af find kæreste jeg var næste 22 år før jeg fandt min første kæreste. Jo min afdøde fandt jeg kun fordi hun så hvordan jeg var over for en jeg var samme med og da hun så hvordan jeg var då vil hun godt hver samme med mig.jeg prøv da i nogen gruppe på Facebook men jeg ha det svært ikke haft held med mig.

Skrevet af Punk3000, 16. oktober 2021 16:43