Læs dagbog

Nu er det slut med ferie om af kom på job igen

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 21. september 2020 09:52

Nu kom dag hvor det hedde hverdag igen. Jeg skal på job her kl 13. Så det bliv lidt godt af komme tilbag. Må håber det hjæpl lidt på tanker humør. og Jeg ha min lyst endnu. og jeg føler mig lidt ensom noge gang men ha det også ok singel. Ha også lidt selvmordstanker men det jeg jo vand til af ha. Nu må vi ser hvordan det komme til af gå med af ha nåde af står op til
Som psyk sage til mig. Må lig ser tid and noge dag.
Jeg ha dag noge får venner jeg ser en tit.
Min selvmordstank kan jeg jo godt tag afstand fra det mere min lyst der gå mig på.
Må takke ja til dp må ha hjæpl til af komme af med min lyst for hjæpl det er jeg nødt til af ha for af. Det hele skal nok gå godt jeg skal nok kom op igen.

Så ha man hver på job det var dejligt af ha nåde af står op til igen. Det var ikke hårdt af komme i gang igen. Og jeg ha hver savner. Ind til nu ha det ikke hjæpl på humøret giv det lig et par dag Till. Ellers ha jeg det som jeg plejer af ha det men det skal nok gå jeg skal jo lig i gang med job.
Jeg ved jeg nok skal kom op med uden hjæpl af psyk.
Må ser om jeg kan hold mig fra psyk nu hvor de ikke vil hjæpl ene. Glæde mig til job i morgen kl 7 selv om jeg skal op kl 5 må husk af gør kaffemaskine klar inden jeg gå i seng det ha jeg jo ikke haft gjort i 14 dag.
Jeg ved ikke helt om jeg vil i dp det må vi ser der er jo 3 dag af tænk over det til når akutteam ring. Men det ha hver en dejlig dag job ha hjæpl lidt på tanker men også kun lidt.