Læs dagbog

sove og svar fra depnet min paranoia

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 21. oktober 2019 00:07

i dag håber jeg depnet svar mig kan ikke hver af det tag fra torsdag til mandag med en klager over en bruger de skulle ha svar en i fredag men det som om dem der ha depnet er lig glade med hvad der forgå på depnet men jeg ha send 20 mail om en hvers person håber de gør nåde og ikke er lig glad som jeg fæler det. jeg skal møde kl 13 i dag på job bliv godt af kom på job igen og kun slap af på job elske mit job det hold mig op der kom nok nåde kl 9 om hvordan jeg ha sove og ha det når jeg engang står op.

jeg min paranoia er ret slam her i dag jeg prøv med min pn om de kun hjæpl men tro det ikke er ved af får nok af at ha det sådan som jeg ha det og ha ikke overskud til af hver indlagt
jeg ha sove oki vånge første gang 3,45 g igen kl 5.50 og igen kl 6.59 og der låg jeg i min seng ind til kl bliv 9.jeg ha det som jeg nu ha det ikke godt men jeg er stædig som et gammel æsel.
må¨se tid and. jeg ha lært af tag afstand fra min selvmordtanker. selvskade ja med af slår mig selv og ha da løst tilaf skære i mig selev men jeg gørdet ikke bare en løst jeg ha.depnet ha svar lærke komme ikke nåde tid nu. og de ved nu også af lærke er punk3ooo.
det så godt

Kommentarer fra andre brugere

Ikke før at gøre dig ked af det. Men din diagnose Spiller med som blind makker her. Når du er paranoid, er det svært at finde dine klager alvorlige, da man typisk vil tillægge det din paranoide problemer.

Skrevet af Anonym, 21. oktober 2019 15:11

Ølgår nu ha du så ikke hver på chaten så du ved ikke nåde om det. Og min paranoid ha ikke nåde af gør med chaten af gør det både der kommer og gå

Skrevet af Punk3000, 21. oktober 2019 15:19