Læs dagbog

Skal til læge om 8 dag

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 25. oktober 2021 10:33

Så fik jeg tid hos min læge

Kommentarer fra andre brugere

Ja så fik jeg tage mig sammen og har får en hos hos min læge dog er det den ande læge der er der dog ikke kend mig så godt men det går jo nok .jeg har får en tid her den 2 november kl 14.30 så kan jeg tag der fra fra værested dog skal jeg går Ca 1 km .så kan jeg tage bus ned til tog når jeg har hver hos min læge. Jeg vil helst har haft min læge men jeg må tage hvad jeg jan får ny hvor jeg er nødt til af får tide som pas med jeg har fri fra job.
Jeg har da haft lidt lyst til af bliv indlagt men jeg har ikke lyst til af skulle ring og hver syg fra job. Nu håber jeg jeg kan hold ud til om 8 dag .
Jo håber lidt det hjæpl af jeg skal på job i dag. Det hjæpl lidt nogen gang af jeg har mit job. En ande grund til jeg ikke har brug pam jeg ved ikke hvad de skal kun giv mig af hjæpl det de kan gør er kun lidt ro nogen dag jeg har brug for mere hjæpl.jeg er i det stor sort hul endnu må ser hvad læge jan gør for mig .Jo jeg drikke alt for maget lig for tide men jeg kan godt komme op og pas mit job .jeg drikke lidt for af hold min tanker ud selv om jeg får det lidt skidt psykisk dage efter oh det hjæpl også lidt på af jeg kan sove da jeg tit har svært ved af sove.
Som sagt har jeg tit det svært med weekenden og ferie der ryger jeg tit lidt ned da jeg tit ikke har nåde jeg skal lave kun hver 2 søndag har jeg nåde jeg skal vaske tøj. Jeg håber lidt på jeg kan hold ud til om 8 dag .jeg har ikke overskud og lyst til af bliv indlagt men jeg kommer nok til af bliv det på et tidspunkt igen. Jeg tro lidt jeg det svært kom på antidepressiv medicin igen selv om jeg ikke har lyst til af hver på antidepressiv medicin så komme jeg nok til af tage en tur på det . Jeg ved godt hvad det skulle hver af antidepressiv medicin det skal hver Mirtazapin det fik jeg det godt da jeg fik det .jeg vil bare ikke ha venlafaxin
Det fik jeg mange selvmordtanker af og det var skyld i af jeg bliv indlagt første gang i oktober 09.må som sagt bare hold ud så godt som jeg nu kan nogen gang går det godt ander gang tænk jeg på pam.jeg har bare ikke lyst til af skulle ring og sige jeg er bliv indlagt. Skal jo ring hver dag også jeg er indlagt endnu og det har jeg ikke lyst til.jeg har indset af jeghelker må går til læge og får nåde hjæpl det jo lidt over et halv år jeg ikke har haft det godt.dog har jeg det lidt godt i sommer dog med lidt selvmordtanker. Jeg kan godt tage afstand fra min selvmordtanker. Jo jeg har da haft brug min pn men den hjæpl ikke særlig godt. Jeg er glad for jeg fik ringe til min læge og fik en tid selv om jeg må vendt 8 dag på sf komme til læge så går det jo nok jeg kan prøv af hold ud selv om det er svært så håber jeg jeg kan .

Skrevet af Punk3000, 25. oktober 2021 10:34