Læs dagbog

Fuck det hele

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 30. april 2023 10:50

Jeg har det af helvedes til men så dan er det må bare indse af det er sådan det er.jeg gar medt mig ud af alle grupperne der har med dating af gør ellers melder jeg mig ud i dag er der tilbage i ryd op i dag i dem gid ikke mere hvorfor brug sin tid på det når der alligevel ikke er nogen der gid mig så hvorfor så bruge sin tid på det.
Det hård af indse man må bare lære sig selv af det hele nok skal går.
Som sagt har jeg alt tid haft det svært med af find kærlighed.
Jo da jeg tænk da over af tage mit liv men jeg tænker det kun det vil hver beste af jeg var dø men jeg vil aldrig gør det da jeg har min søskende der hold af mig plus mine nevøer og niece også er er glad for ders onkel.psyk kan jo ikke hjæpl mig har de selv sagt og jeg gide ikke mere brug min tid på af tage der hen og hvorfor tage et sted hen hvor de ikke kan hjæpl mig.jeg har jo også en kat. Der er da tit hvor jeg tænk jeg bare skal drikke det hele væk nu drikke jeg kun i weekenden hver ande når jeg er samme med min ven ellers drikke jeg lidt øl da jeg synes det er hyggeligt med en øl eller to.
Jeg har bare giv op med af find kærlighed sådan er det bare ja jeg har prøver datingsider og Facebook men ikke nåde held men sådan er det.men det hele skal sku nok går.hves det kommer til af går galt så må det går galt. Jeg har alt det kvinder ikke vil har i en kæreste så må jeg bare hver en der kommer til af hver en der drikke i perioden og ryger alt for meget.
Og en der næsten ikke spise mad ja jeg spise ikke det stor mad da jeg ikke har den stor lyst til mad mere.jo jeg ved jeg er en man den da jeg dø er en man find i min lejlighed dø.
Jeg tænk da også fuck det hele liv er nåde lort men sådan er det jo bare

Man kan godt ser af verden er bliv sådan af man ikke prøve af kom med hjæpl men sådan er det og så dat bliv det i den her fucking lort verden bare man selv har det godt.så lig glad med hvordan ander har det .