Læs dagbog

På sofaen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 6. juli 2015 17:29

Så har vi været på årets ferie, onsdag- lørdag i camping, det var rigtig hyggeligt og jeg havde det godt under turen:-) nød børnene rigtig meget. Lørdag gik jeg død om eftermiddagen og var nød til at sove, havde total glemt mig selv og at få slappet af. jeg har sovet i 2 dage og er stadig slap, børnene er hos deres far, de skal være der til lørdag, er træt, svimmel og føler mig sensitiv, håber at jeg kan sove/ slappe af fra det i løbet af et par dage. Men kanon at opleve at kunne være så meget iblandt andre mennesker og hygge uden at føle angst;-)
Jeg talte med damen fra jobcenteret hun var meget nemmere at tale med og mente pludselig at der var flere måder hun kunne hjælpe mig på så mon ikke det lykkes det hele. Hun snakkede meget om jeg ikke skulle presses til at starte før tid og at hun skulle have ferie til 10 aug. Men når 4 dages camping tager så hårdt på mig er det måske godt nok at trække den lidt med at komme igang hvis det kan lade sig gøre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Det lyder som om, det var en god tur. Dejligt! Men jeg kan da godt forstå, du er træt. Det er jo noget andet at være på ferie og være på hele tiden end at være derhjemme og have "fri", altså fra børnene, når de er i skole osv. Selvfølgelig har du så andre pligter, men jeg kan godt forestille mig, at det kræver kræfter at være på ferie med to små krudtugler.

Jeg håber, det falder i hak med job og opstart!

Kram jhn

Skrevet af JHN1, 6. juli 2015 18:23

Hej Rabina

Det lyder som en god ferietur i havde, selvom jeg ved det er hårdt. Det er godt klaret af dig og jeg forstår godt du er træt!

Det lyder rigtig godt med samtalen med damen fra jobcentret. Jeg tror det vil være godt, hvis du kan trække den lidt med, at komme i gang igen. Man skal virkelig føle sig klar!

God dag til dig
jegvinder

Skrevet af Anonym, 7. juli 2015 10:06