Læs dagbog

Lidt af hvert

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 9. juli 2015 09:14

Vågnede 7 30 i morges, det var tidligt, de sidste par dage har min mand vækket mig ved 9 tiden når han kom ind for at få kaffe, der har han så også været igang i over 4 timer.. Han er stor stærk og sej:-)

Tak for jeres kommentar igår;-)
Det gav lidt at tænke over.
Jeg er egentlig ikke til camping, vil faktisk helst bare være hjemme;-) har jeg nok efter min far der var landmand, men det er blevet lidt en tration at vi den ene gang om året tager afsted bare de 3 overnatninger og jeg havde overvejet meget i år, fordi jeg vidste det vil være hårdt men da jeg så blev fyret meldte jeg ud at vi ville med også for børnenes skyld, de nyder det. og ja det gik godt og jeg var social og nød det. Havde en lille sammensmeltning lørdag hvor jeg var nød til at lægge mig en time. Men nøj vi har grinet og pjattet og hygget;-) også de voksne efter børnene var puttet:-) og ja jeg er da stolt over at kunne klare det og må nok bare tage den med ro den tid det tager at komme ovenpå igen:-)
Jeg ved ikke om jeg laver for meget, men er nød til at komme tilbage den måde at tænke og leve på som psykologen har hjulpet mig frem til. For det har jeg nok glemt lidt de sidste par uger. Men det viser nok også bare lidt hvor nemt det er at glemme sig selv og falde i igen.
Nu er der kun 2 dage til mine børn kommer hjem. Glæder mig til at de kommer og glæder mig til de ser kattekillingerne der er begyndt at rende over det hele og en af dem spinder;-) glæder mig til at høre hvad de har lavet og se min datter der har tabt sin fortand, glæder mig til at holde om dem. Men det går nu bedre med at undvære dem end det plejer, min mand siger jeg bliver pirlig efter de første 2 dage og tror desværre han har ret, men det har ikke været slemt denne gang;-)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Ja, nogle gange må man tænke på, om det er det hele værd, og det lyder da til, at campingturen har været trætheden værd. Det lyder i hvert fald super hyggeligt.

Jeg håber, du finder "formen" igen!

Jeg kan godt forstå, at du savner ungerne. Godt de snart kommer hjem igen.

Mange tanker jhn

Skrevet af JHN1, 9. juli 2015 11:50

: ) til dig, Rabina

Jeg ønsker dig en god dag.

Kram
jegvinder

Skrevet af Anonym, 10. juli 2015 07:43