Læs dagbog

Løb, strik og medicin

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 23. april 2016 08:35

Igår havde vi besøg, af en veninde med 2 børn. det var rigtig hyggeligt, de kom kl 9 og tog hjem kl 14, det gik godt med mig;-) jeg var dog total smadret bagefter og sov 1-2 timer.
Mine børn blev hentet af deres far og så var jeg ude at ride på begge mine heste;-) jeg prøver at holde mig igang med motion, jeg løber hver 2-3 dag, kun 3-4 km udover at jeg rider og spiller fodbold, tror det hjælper, jeg har ikke haft store nedture de sidste par uger, og det er som om min krop bare elsker at løbe, men var jo også afhængig af det på et tidspunkt og havde sagt jeg aldrig vil løbe igen, men vil jo gørealt for ikke at blive overmandet af den dumme angst og indre uro.

I dag har jeg ikke de store planer, måske i haven eller male stuen, og så tror jeg at jeg vil ind og købe noget garn så jeg kan blive færdig med en trøje jeg er ved at strikke til min mand, er så spændt på om den passer eller jeg skal finde en anden der kan passe den. Så ønsker min søn sig en hat med en nindja på, og han hader ellers at gå i mit strik så tror jeg vil lave den til ham i weekenden;-)

Jeg mærker stadig angsten, den kommer ligsom strømmende ind over mig løbende, på gode dage som igår kan jeg nemt være i det og det er jeg glad for, men kan også godt blive lidt irriteret over at angsten ikke bare går helt væk.

Jeg vil prøve at tale med psykologen på angst klinikken om min medicin, hun mente jeg kunne komme til at tale med en psykiater om medicin, jeg har ikke den store tiltro til det hjælper og er ikke særlig vild med at spise piller.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Jeg synes, det er fint, du løber og får anden motion, hvis det hjælper på angsten, og så længe du har styr på det og ikke bliver afhængig igen. Det kan man nemt blive. Men din mand har nok også et øje på dig. Det er meget godt, synes jeg.

Jeg håber, du får en god dag med de forskellige aktiviteter. Det lyder altid som om, du er god til at holde dig selv i gang.

Ja, det er irriterende, at du stadig mærker angsten så meget, og jeg kan godt forstå, du ikke er glad for medicinen, når du alligevel ikke føler, det hjælper. Jeg håber, en psykiater kan hjælpe dig med det.

Mange tanker jhn

Skrevet af JHN1, 23. april 2016 12:24