Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Rabina 30. august 2018 14:34

Ja sådan er det når man ikke får sin natte søvn.. Babyen havde luft I maven, vi havde lavet grønsagstærter og salat til og jeg tror der har været noget I det babyen ikke kunne tåle I maven. Men nu sover Han og virker ikke til at være generet af det mere.
Historien om min svigermor har udviklet sig, det er så dumt jeg ikke gider skrive det. Jeg har lidt ondt af hende, tror hun har det svært, men har også svært ved at rumme hende.
Vi skal snart holde fødselsdag og jeg frygter det. Håber bare hun opføre sig ordenlig, nu kommer min familie og børnene er med, ellers vil jeg håbe hun har selvinsigt nok til at blive hjemme.
Har været med til noget flere gange hvor jeg tænkte at hvis børnene havde været det var vi kørt hjem. Hun svinger meget humør mæssigt, lige nu er hun depressiv hvilket Jeg nemt kan forholde mig til men samme til er hun I ofrerollen og kan få alt til at handle om hende og Vi er alle I mod hende. Det syntes jeg er svært.. også fordi jeg aldrig rigtig er blevet klog på hende...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Rabina

Ja, det går nok en del ud over søvnen, når man har en lille bebs og to aktive større børn, men en dag bliver det heldigvis bedre igen. Stakkels lille med luft i maven, men godt det går over igen.

Det lyder til, at din svigermor er for viderekomne. Kan din mand ikke sætte hende lidt på plads, så du ikke skal gå og frygte at være sammen med hende. Det må næsten være hans job. Jeg håber, det bliver bedre, men det kan godt være svært, hvis hun først er startet med at være sådan. Hvis hun selv synes, at det er jer andre, der gør hende uret, så har hun nok svært ved at tænke anderledes. Men I kan da håbe.


Jeg håber, du ellers har en god dag!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 30. august 2018 19:29