Læs dagbog

Kære Obi, din lille kælling, læs det her, tak.

En side i dagbogen "Indviklet udvikling"
Skrevet af SimonSaiz1 24. november 2017 13:42

"Vendi vil også skide mig et stykke, der er ingen nåde til.."

Har skrevet nedenstående til dig på din Skype, men den har du enten slukket for, eller blokeret mig fra, så du får den her.

Læs det, svagpisser. :)

Vil ikke skide dig et stykke, din store klovn, holder faktisk rigtigt meget af dig, men du må fanme tage dig sammen og lade være med at vende os, dine venner, ryggen. - Kan ikke snakke for Cornelius, men jeg kan tale for mig selv, og mit udgangspunkt er, at selv om du er en skide tøs ind imellem, så er du, ud over det, et fremragende, begavet og herligt menneske. SÅ, Kære Obi, hvis du gider være færdig med agere som en lille kælling, der ikke kan få det som hun vil ha' det, og i stedet vil agere som en voksen, og som en mand, så er du, rent faktisk, ikke en skid alene i den her fucking verden. - Både Cornelius og jeg vil dig gerne, kællinge mode eller ej. Så, snap ud af det, bliv, bare lidt, voksen og accepter, at ingen af os er perfekte, men at vi er hvad du fucking har, tak.

Skal ud af døren nu, men jeg er på telefonen og her i aften, og så håber jeg, krafteddeme, at du tager dig sammen, for selv om jeg sagtens kan leve uden dig, så er du sgu god at have i livet, din bøvs.

Snakkes.