Læs dagbog

MENINGEN MED LIVET

En side i dagbogen ""
Skrevet af SimonSaiz2 25. maj 2020 17:26

MENINGEN MED LIVET. (dun dun dunn :) )

Fandt den ubestridte mening med livet forleden efter 15-20 års decideret metodisk og dedikeret filosofisk arbejde hvor den dukkede op på vejen; smider den lige her til et vue. Den er uanfægtelig.

I begyndelsen var der intet, derefter skaber(undskyld til de sekulære) Gud det første og det primære væsen; sig selv.

Det siger sig selv, at der simpelthen ikke er andre muligheder, af 2 helt fundamentale og praktiske årsager:

A) I et 3D rum skal der altid være noget uden for/omkringliggende, i én uendelighed. - Vi er her, på jorden, i universet, i rummet, men hvad er der uden om? Og i hvad? og hvad er der uden om det, og efter det, og i hvad Etc.?

B) Det samme med tid; hvad var der før, hvad kommer efter, og hvad var der før det første, "Hvor begyndte det her!?"?

Vi er på vores jord, men hvem byggede så den, og af hvilke materialer, fra hvilket univers, i hvilket univers, og hvem var de, der gav, og hvorfra, og hvem gav dem livet, om nogen, I én uendelighed.

"Jow jow, men hvad med Big Bang?"

Jamen ja, men hvorfra? Og før det, i hvad..?"

Vi er, vi er her, og det er så 100% hamrende irrationelt som det overhovedet kan tænkes; begyndelse og slutning er simpelthen i et felt, hvor det, i vores retorik og opfattelse, i henhold til logik og kausal forståelse, simpelthen ikke kan lade sig gøre.

Ergo; uanset hvad og hvem, der har forstået det første øjeblik af noget som helst, så er det, at vi er, så utroligt meget ud over vores fatteevne, at vi ikke kan forholde os til det. Men vi kan dog, trods alt, se på hvad der er, og hvad optimum under det er.

Sammenhænge og historie:

I begyndelsen var der intet liv på Jorden, så opstår ursuppen: Ilden rammer gennem luften, ned i vandet, der hviler på jorden, og kul begynder at binde sig i større og større molekyler, til liv. I det opstår det primære og elementære forhold (hvor også de tre stances for al fauna; "grooming, fleeing or fighting; stryge med hårene, flugt eller kamp", indfandt sig); at enten spiser du, bliver spist, og kæmper for/imod det, og under alle omstændigheder holder du med den, der passer på din ryg; basalt set de tre grundkomponenter af social interaktion, og vores "jeg's" absolut fundamentale behov: bekræftelse.

Basalt set, livet er, fra dag ét; dig selv, din familie, føde og jagt=ikke bare i overlevelse, men også i livskvalitet; Belønningssystem = glæde/lykke = det ultimative udfald: taknemmelighed.
Taknemmelighed for ikke at blive spist, for at spise, for at have kærlighed (MOR's - KÆRLIGHEDENS/GUD's -rå væsen), taknemmelighed gennem at få udløsning for negativitet/had, for at være her, for at tage en tur i Netto og købe aftensmaden, så taknemmeligheden for mætheden - og det ikke at blive spist - gentager sig så længe du lever; taknemmelighed, uanset hvor udtalt eller ej, indfinder sig til tilfredsstillelse og dermed taknemmelighed (den højeste af alle følelser, selv højere end lykke alene. En følelse, der også gælder for den, der går dig imod) = livskvalitet, og det yderste formål med alle og alting: hele rammen om livets gang igennem tiden; vi skal leve, mens vi kan, og det skal føles godt. Og, fordi vi, og du, ikke har ændret os i kernen af vores drives og natur siden begyndelsen, så er der kun en konklusion på hvad meningen med livet er:

*Jægeren må og skal æres (ellers dør vi), imens vi lever over fortidens erfaringer, med vores drømme i hu (dine impulser definerer dig), i nuet (der derfor også hedder; "The present"), imens vi, decideret, bør gøre hvad vi kan for optjene så meget taknemmelighed som muligt (altimens imens vi, i det, lærer at elske os selv).

Lang rejse, men jægeren skal æres; så kommer resten.

Således er det; vores krop og sjæl er, helt fundamentalt set bygget på, at vi skal være, og er, jægere, imens vi søger at opnå så meget taknemmelighed som muligt i vores individuelle jagt.

(It's not servedom, it's, servitude; we are all of the exterior universal endless love beyond and in and creating the universe; gratitude is the essence of all hunt and all hunt is the essence of purpose; we are allowed to be here, we are allowed to be here, we are allowed to be here, but growing is being able to handle your choises; if it feels bad, it is bad, then. Hunt, to grow, to hunt better.)

Basalt set; det handler om at være og optjene så meget taknemmelighed som muligt; hvad der gør dig taknemmelig er ikke andres vilkår at blande sig i; hvis det virker for dig, så virker det for dig; dine impulser definerer dig, vær tro imod dig selv, ikke naboen. Ikke med mindre, det tjener dig.

Færdig bom.

* * *

Et par yderligere citater og tanker i sammenhæng:

"Der er, for den sunde regering, ikke noget galt med, at den rigeste har meget. Der er noget galt med, at den fattigste har for lidt."

"Hvorfor skulle en konge være værdig til at bære sit lod, hvis han ikke er parat til at bære med det mindste han er parat til at ofre sine undersåtter? (hvad er forskellen på en visionær leder, og en pamper?)"

"Folketinget, og de fleste forhold mellem leder og regering, er baseret på, at lederen ser ud over folket. - Intet har nogensinde været mere perverst. En leder er bærende, og enhver regeringsstol burde reflektere det, ved at være placeret nederst, under tinge. I det ser man ikke ned på ham, men lader sig bære; han løfter, lytter, og kender sin plads; hvis han er værdig, og stærk nok til at bære sit folk. - Som Kim Larsen sagde; "Jeg kan ikke se hvad en regering er til for, hvis ikke for at beskytte de svage; de rigeste skal sgu nok klare sig." - En leder er skal løfte, hvilket selvfølgelig skal vises.".

"Hvad er en general til for, hvis ikke for at beskytte kærligheden?".

"Hvem fanden har givet dig idéen, at du kan stole på TV?".

"De snakker om trickle down economics; de har ret, men princippet er lort, ikke vin.".

"Et prækært emne er pædofili; "Det må ikke være synd for børnene!". "Nå, ok - tænker man så - jamen de er også nuttede, og smager godt i en BBQ.."Desuden er alto-sexualitet helt igennem etableret; børn bliver også liderlige, in case you missed it. Derudover, hvem fanden har fået den pladderromantiske idé, at "Børn og unge skal opleve sexualitet med hinanden alene!" - Har de nogen idé om hvad de laver, eller ville det være visere, at lade dem opdrage, også i det, af ældre, så fortidens ritualer hvor indvielsen sexuelt var den største højtid, kommer tilbage?

Hård kost, men ser I, livet er, helt basalt set, en gave; ("It is why it is called "The Present").", men - og jeg ved godt, at denne kronik skaber en sindssyg fourare - blot fordi vi går på to ben, og har en større knold over skuldrene, næsten desværre, end de fleste andre arter, så er der ingen sammenhæng imellem, at vi har bygget et par stenklodser, dimser og nogle vogne, og det at vi, på nogen måde, skulle være eleveret over naturen.
Hård kost, men der er en større sammenhæng i tingene, som gør sig gældende i livet:

Seksualitet er et spørgsmål om mord: I de dybeste planer af vores eksistens. Du dræber, effektivt set din partner som mand, når du smadrer hendes skræv; det er der mestedelen af vores iboende vold og dræber er flyttet ned. Seksualitet er, basalt set, et spørgsmål om, at du, som mand, knepper den kælling med øje for at dræbe hende. De bedste og mest dyriske skiderikker, der giver de bedste knald, går i fuldbyrdet "Jeg dræber dig hvis du ikke gør som jeg siger, bitch."-mode under akten.
Du forestiller dig simpelthen, under akten, at du er klar til at slå hende ihjel; forestil dig mordet på hende hvis hun ikke makker ret; tænd din dræber, og knep hende derefter; erektionen er omgående, og hendes lyst den samme direkte reflekteret. - Feminister, de største syndere på planeten, vil sikkert argumentere imod - i deres super tæmmede forhold til dem selv, hvorefter de går ind og onanerer til andres gode sex - men folk, der kan knalde, knalder med udgangspunk i, at de er parate til at dræbe deres offer; sex er mord, og hun er bygget til at bløde af det - essensen af sprøjteorgasme; forblødning.
Mordet i sexen har alt at gøre med vores fundamentale instinkter, hvilket er hvor sexen sidder, og skal være. Det tænder hende, og virker for hende fordi hun er bygget sådan. Ganske enkelt, tænd din morder, så er du hendes livs bedste bol. Gør dig klar til at dræbe hende sexuelt hvis hun ikke makker
ret, så holder I for evigt.

Det er det hendes orgasme er, forblødning, fordi hun bliver flået; hvilket tænder hende, fordi det er sådan hun er bygget. Hun/sexen er til for at tage imod mandens vold, så familien kan hænge sammen, for og i kærligheden. - Abstrakt, men det er hvor naturen har placeret vores had, og mord, der er en helt naturlig reaktion; i sexen.

Hvad har det med pædofili at gøre? - Svaret er enkelt; Jo større mand du er - ergo; hvor voksen du er sjæleligt - jo mere kan du dræbe hende. Sex er, basalt set; had omsat til akten, der igen, fysisk og psykisk, giver begge parter nydelse, og afløb, hvis det gøres rigtigt.

Men, hvad så med pædofili? - Svaret er; "Du må gerne være her, du må gerne være her, du må gerne være her" og det, at du, uanset hvad, uanset hvem, ER jæger; som mand er du bygget til at kneppe og dræbe - som kvinde er du bygget til omsorg og at lade dig blive kneppet af den stærkeste (intrigespil, anyone?); kvinden bøjer sig for lemmet, for sådan er hun bygget, og i det; livet, og skønheden.

Det er mænd og kvinders samspil, men pædofili hører under en anden kategori, selv om det er fuldkommen naturligt. Det er en præference, der indikerer, at du, som mand og menneske omsætter mere af dit had til sex, og, dermed får større orgasmer - "mænd, der hader kvinder", og sådan er det; det har ikke noget at gøre med en homoseksualitet i denial; det er enb seksualitet, færdig bom, og den er der, fordi den skal være der, ellers var den der ikke, og ellers ville der ikke være matches i naturen for det. - Ja, samfundet har en anden holdning, men blot fordi et par milliarder enheder af skabede verdensfjerne og forvirrede idioter står og mener det samme, så gør det det ikke rigtigt: vores samfund er 100-300-1000 år gamle, og blot fordi vi har fjernet os fra naturen, betyder ikke, at naturen er fjernet fra os.
Anywho, sex: jo mere had, jo mere drive, jo flere orgasmer, jo større behov, og, hvilket er naturligt, jo større ondskab, der også er naturligt. Men, pointen er, at ondskab imidlertid ikke er decideret forkert, ikke på den måde; "Hvis det føles dårligt, så er det dårligt", og omvendt, men hvis det føles godt at kamp-straffe den ti-årige lolita i skrævet, så er det sådan, og, fordi du har det sådan, hvis du er sådan, hvorfor skulle du så betegnes som syg, i nogen som helst udstrækning; blot fordi samfundet omkring dig har et issue, med den måde, DU er bygget på..?
Har du det dårligt, så er det noget andet, så må samfundet træde til, hvis du ønsker hjælp, ellers skal det, helt konkret, blande sig uden om; blot fordi mange er enige, gør det dem ikke retfærdige; vi kravlede ud af hulerne for 5000 år siden, og tror, vi er "The Shit", fordi vi har brugt 1000 år på at lægge grunden til udviklingen af en smartphone (som andre bygger for dig.).
Nej, orgasmer er et vigtigt element af vort liv - det vigtigste, måske - og det er, simpelthen, din gave, at være udstyret med meget had i din seksualitet, aka være liderlig, hvis du er det; det giver krampe-orgasmer af episke propotioner, og det skal du ikke lade andre dømme fra dig. Din glæde er din glæde, din taknemmelighed er din taknemmelighed, din lykke er din lykke.
Desuden er der også forskel på ondskab, og indestængt frustration: adolto/alto-seksualitet er et vilkår, og hamrende naturligt, for ellers ville det, for det første, ikke være der, og i et match for begge grupper - den pædofile og barnet/den unge - og, for det andet; i det, at hele samfundet har frastødende travlt med at dømme begge grupperinger og smøre så meget sindssyg, og det er den, medlidenhed ind i hovedet på barnet og afsky for den voksne - hvor den ikke ikke hører til med mindre, der spørges om den - så er det ikke noget under, at enkelte mænd eksploderer i angreb og frustration af og i indestængt lider på sagesløse børn: man beder simpelthen pædofile om at leve hele liv i afsondret seksualitet, hvor selv reelt frivillige forhold mellem voksen og barn/ung marginaliseres til et punkt, hvor begge udstødes til et punkt hvor der kun er den afgrundsdybe rædsel af, at blive ekskluderet fra gruppen: den værste skæbne i livet; ikke at være velkommen.

Ganske almindelige voksne mennesker og børn render rundt og danser efter piben: "Danmark; stedet hvor du er fri til at gøre hvad du vil, så længe naboen ikke siger noget andet". - "jeg elsker dig!", "Jeg elsker dig, men vores naboer.."; "Dømt til forkastelse, fordi mangel på indsigt..

Kærligheden kan ikke bare holde til pædofili, den tilskynder den, for ellers havde den ikke været, men HUN LIDER af jeres kværuleringer, og jeres gensidige dom over hinanden, og jeres brutale hakkeorden, der er så vanvittig, at man ikke engang kan nævne debatten i det offentlige rum; det er forrykt, og demokratiet er ikke fem flade potter pis værd i den sammenhæng: hadet skal finde et outlet, og derfor er pædofile den vestlige verdens untouchables, fuldstændigt uretmæssigt; vi er hårde, følsomme og, når vi vokser op og får styr på alt det lort samfundet har givet os, som det giver alle, er vi formidable partnere og gode på vores måde. - Sex er mord, men høres man ikke, så bliver man morder; fat dog, helt elementært, at hvis to mennesker har det godt med det, og ingen kommer noget til, så skal man krafteddeme holde sig væk..?

Anyways, det er ret enkelt, jo mere sexdrive/større pik/mere had, du har, jo mere har du brug for at dræbe/kneppe, hvilket er ligefremt proportionalt med, at en kvinde SKAL hades i det fucking skræv; i dine hænder er hun fire år gammel, og hvis ikke, så mister du hende.

Og nej, for hende er det er ikke; "Fuck me like you hate me", det er; "Fuck me like you wanna kill me". Jo mere had, der kommer med større karakter, jo mere har du brug for at gøre skade; pædofile er, uden tvivl, de hårdeste elskere, når vi bloomer, men - og det er så problemet - ofte små, fordi en pædofil ofte også bliver morder; alt for mange pædofile sætter sit lys under en skæppe, gemmer sig selv, og lever/ender, i værste fald, som feminister, simpelthen fordi, den umiddelbare rædsel, at du har brug for at smadre den 10 årige pige i skrævet(hvilket bliver mere og mere voldsomt som du frustreres på kulturel vis og som tiden skrider frem, i det, at din morder fortrænges) - og, for nogle, i deres fantasi - på grund af kultur-hudsult - ser sig selv dræbe hende i akten, er direkte proportional med kulturel marginalisering, hvilket er den værste skæbne i universet; at blive afsondret fra fællesskabet, hvilket ingen kan tåle. Imidlertid, at andre kunne dømme gør dig imidlertid ikke forkert på den dog, det gør dig blot til en stor jæger. En jæger, der har brug for at spille dit spil, på din måde, præcis som alle andre; Nosce te Ipsum, kend dig selv, og lev livet efter dine daglige opdagelser.
Derudover, sex er en myriade af forgreninger, men munder alle sammen ud i det samme; outlet for had, hvilket ER vores drives. At have styr på sit shit, er at være sig selv bevidst, og tro, mod sine behov, kende dem, og anerkende, at de, ikke bare må være der, fordi de er der, fra naturens side, men også er den største gave til dig; dine orgasmer er dine, dine behov er dine, dine naboers vue og indblanding er kun relevant hvis du vil spille dét spil; integritet er at være tro mod sig selv, i sin ukrænkelighed, men detaljen er, at både du og andre gerne må være der, hvilket gør "Spillet livet" ever so fucking wonderful.

Vi må gerne være her, vi må gerne være her, vi må gerne være her.

Jacta Alea Est; terningerne er kastet, og dermed livet; spil det spil, der giver dig mest mulig taknemmelighed. - Men husk, vores sjæle er skrøbelige; hvis det føles dårligt eller tomt, så er det nok ikke det spil du skal spille. - Kærligheden er stor dog; bed, og lad dig elske; du er, fordi du er elsket, og du er skabt på den måde du er, fordi der er en mening med det.

Bed dig klar til dine valg.

Had er lig sex; drabet er lig sex, og pædofili har intet at gøre med umenneskelighed.

Umenneskelige kriterier for hvad der er menneskeligt ER lig med umenneskelighed.

Der er et par regler, men den vigtigste er; hvis det føltes dårligt hvad du laver, så vent med det til du kan. - Er godt solidt mord kan være overordentligt hyggeligt (som retorisk argument, fordi nogle folk simpelthen ikke kan læse), hvis du kan rumme det, men, giver det dig anger, så, virkelig, lyt til dine følelser; det er dem, du ER:

"Du er ikke et menneske, der har åndelige oplevelser, du er er åndeligt væsen, der har en menneskelig oplevelse"

Lyt til dig selv, og vær klar over hvad det indbefatter, at gøre hvad du gør, inden du tager de mindste valg om noget som helst;
Verden bliver hvad du fylder i dig, og gør dine valg dig tom, så er det virkeligheden, du får. Men, guess what; du må godt være der, og hvis du bliver tom af hvad du gør, så er det fordi du ikke har spurgt mor først; KÆRLIGHEDEN, der krafteddeme har skabt dig, din sjæl, dit væsen og dine drives.

Du må gerne være her.

Had er lig sex, og jo mere had jo større drive, og dermed jo mere magt ((hvilket igen forklarer hvorfor så mange stærke mennesker/ledere er pædofile, i parrentes)) = jo større pik = jo mere skade = Jo mere perverteret = jo større nydelse = hele formålet.

Du må gerne være her.

Pervers. Største plus-ord. Sex er en myriade af forskelligheder, men uanset hvad der tænder dig, så er det et spørgsmål om, at du bare skal nyde igennem = meningen med livet er at finde din taknemmelighed, og optjene så meget af den du kan, rent lavpraktisk. Omstændigheder, der så igen går tilbage til dig, fordi; jo mere had du i dit liv, jo mere kan du omsætte det had til mere seksualitet for dig selv; had ER sex, og sex ER skide hamrende lækkert, men der skal ressourcer til, og hvis du har brug for at knalde en unge eller to i ugen, så er det, rent faktisk, det eneste du skal koncentrere dig om. Det, og om simpelthen ikke at blive fanget (folk er idioter, og vi er her for at ære jægeren case closed; dine impulser og behov *er* dig; og der skal tyndes ud. Vi er for sent på den i det, men bedre sent end aldrig; selv din ondskab tjener.).

Brutalt, men sådan er det; selv om vi har to ben, et hoved og et par arme, og lever "civiliseret", så ER der ingen ræson i, at man tilsidesætter sine behov, med mindre, som han sagde, John Nash; "An entity serves both itself, AND the group" at, du selv får noget ud af det. - Det er fint at være i solidariske forhold med sine næste, men hvis du ikke kan trivedes, fordi de har en anden holdning, så er det på tide at bryde ny jord og søge andre græsgange. "Unity is strength for the weak, but weakness for the strong."; hvis du, i din væren, ikke kan være for din nabo, hvor er du så i forhold til dig selv? - Eller som de siger:

"Danmark; stedet hvor man er fri til at gøre præcis hvad man vil, så længe naboen ikke siger noget andet.".

Pædofili, akten og mordet i dét, er, som alt andet, en gave, og Mor, kærligheden, kan godt tåle det, ellers havde det ikke været: Hvis dine behov fører dig i en retning, så er det lige præcis fordi det skal være sådan; dine impulser og behov fortæller dig hvem du er, men hvis dine valg føles dårligt, så har du enten ikke bedt nok, eller også er du ikke klar; verden blir' hvad du fylder i dig, og det skal ende ved taknemmelighed, ikke bare i fællesskab, men for dig.

"Jamen, jamen; 9/10 nyder gruppevoldtægt, gør det misbruget rigtigt?" Basalt set et spørgsmål, der ikke lander ved pladder-etik, men et rent lavpraktisk spørgsmål; du må gerne være her, du må gerne være her, du må gerne være; og det gælder både dådyret, og ulven. Might is right.
Basalt set, og i det lys; så længe en lov er skrevet ned, så er den implicit forkert. Det siger selv, at vi blot er her for at være tro mod os selv, fortjene vor taknemmelighed og lære kærligheden at kende på vores daglige rejser i livet, men når nu det skal være, og når nu vi er for mange, så er summen af alle love én: "Du er fri til at gøre hvad du vil med dit liv, så længe du ikke bryder, negativt, ind i andre menneskers tilsvarende ret.", hvad man kan og vil slippe afsted med er noget andet.

"Jamen, hvad med mine følelser!?? Hvad med mine børn!???". Jamen det er jo netop dem, du skal beskytte, men du skal også vide, at uden rædslen, og døden, i sundt perspektiv, så bliver dine børn kvalmende forkælede millineals, og du bliver en hysterisk pladder-bitch, der er lige så rodløs i dig selv, som det generelt forvirrede danske samfund over en bred kam; folk, der ikke får styr på jeres shit, nogensinde, fordi perspektiverne i ret og vrang ikke kan være uden perspektiver og det onde, som i allerhøjeste grad også skal være der, alt andet leder til usund ubalance.

Helt konkret er rædslen og døden så vigtig, ellers ved vi ikke selv hvad livet er værd. "I was once given a box of darkness, it took me a while to realize, that that, too, was a gift.".

Shit happens, og det skal det, og skulle det, ellers dør vi, af ubalance.

Udtryk dig; det er det, du er her for. - Maslow udviklede behovspyramiden, men der mangler cirklen omkring den: "Intryk/udtryk" - kommunikation/indtryk - hele essensen af hvorfor alt det andet er der, omkring dig. - Ligesom, i parentes; Freud havde ret i alt, undtagen, at det er ikke er sexualiteten, der er arternes fundamentale og behov, men overlevelse; liv, for at leve, det er det gaven handler om, og hvorfor det hedder; "The Present" .:)

Speaking of which; planeten har en ~50-100 år tilbage før den er decideret uddød, årsagen er direkte proportional med økonomi (Vækst: der skal forbruges mere i indeværende år, end der blev året før = på en planet med begrænsede ressourcer = tidsbombe.), hvilket alene hænger sammen med, at vi er underlagt præcis de samme vilkår i vores natur og naturlige behov som før pengene, men at vi, på bestialsk viis, har skiftet grenen under maslows behovspyramide ud med en dollarseddel; vi skal alle dø af den årsag, men et spørgsmål i den retning er; når alle har brug for penge, hvorfor er de så ikke en menneskeret?

Penge = andre menneskers tid, og naturens ressourcer omsat til gangbar møntfod, som et faktum, men den ultimative ydmygelse i slaveriet er vel ikke bare at acceptere det, men også at være så stædig i de dogmatikker, at man lukker øjnene for den absolut frigørende process, at man kunne automatisere det hele, og, i det, overlade alle behov, der ikke handlede om varme hænder, til et lykkeligt verdens-samfund, hvor alle brugte tid på at udtrykke sig i en global højskole..?

Vi har lidt travlt, der skal plantes træer over hele planeten, inden 2030, og det kan vi ikke, men hvis vi byggede en armé af robotter på bæredygtig energi til at gøre det = case closed, we win. (har noget kode til det, jeg har rodet med, men den tager vi i kommentarerne :) )

Frigørende ondskab/langsom medicin:

Din eksistens; hele dit liv, skal leves neden under den selvsamme hjerneskal, du er født med; hele dit fucking liv foregår derinde fra; træf de fornuftigste valg.

Hvis du er ensom er det din egen fucking skyld; Mod er den æg hvormed vi skærer det lykkelige liv; verden bliver præcis hvad du putter i dig selv.

Og sidst, men ikke mindst; næste gang du sidder i en park, eller et andet befolket sted, så lyt til lydende af folks stemmer. Sluk derefter for dit tolkningcenter, og hør stemmerne som et musik på et sprog du ikke forstår, og lyt så til lydende af vores menneskelighed - som hvis du var en alien, der oplevede vores art for første gang - hør latter, uden at være i øjenhøjde med den, men eleveret over den, som fremmed, og se så verden igennem de øjne, dét giver dig.

Sidst; lad være at læse dette som fanden læser bibelen; vi må godt være her, og kærligheden overvinder ALT; Den er MÆGTIG!

Frygt ikke. Døm ikke, for du må godt være her.

Mvh

Sims