Læs dagbog

Spørgsmål om søgefunktion og forum for psykisk syge

En side i dagbogen "Skovbunden"
Skrevet af Skovtrolden 7. marts 2014 16:08

Hej alle, dette bliver så mit første dagbogsindlæg, og det er ikke særlig personligt - lægger blødt ud ;-)

Er der nogen måde herinde hvorpå man kan se ens egne indlæg, fx ens svar i andres dagbøger? - jeg synes det er lidt uoverskueligt at huske hvem og hvor man har svaret for evt. at følge op på det - især hvis det ikke længere befinder sig på side 1 i oversigten.

Jeg har prøvet med søgefunktionen men kan ikke få den til at virke, burde det ikke være sådan at man kunne søge på et brugernavn evt. ens eget, og se de indlæg der findes under dette navn?

Jeg har også et andet spørgsmål:
Er der nogen der ved hvor portalen gøgereden er blevet af?
Det var et forum for psykisk syge, og ikke udfra et fokus primært på depression som det jo teoretisk set er herinde.

Mange hilsner Skovtrolden :-)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Skovtrold i skovbunden.

Jeg tror faktisk ikke, at det er muligt... Jeg har selv de sammen overvejelser, da det er vanskeligt at overskue, hvem man har svaret hvornår, for at følge op på samtalerne.

Nej, hvor sjovt - jeg havde også en profil på Gøgereden. Jeg var der dog kun lettere sporadisk. Jeg ved ikke, hvad der er blevet af den.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 7. marts 2014 16:50

Hej skovtrold... Tror heller ikke, at man kan... Men jeg synes også at det kan være lidt uoverskueligt... Men jeg er også
En knoldsparker til alt det teknik halløj... Er aldrig på chatten, for jeg kan simpelthen ikke følge med og skriver altid herinde på min Tlf, fordi computeren heller ikke lige er min bedste ven... Ved ikke om du har læst min tak til jer der skrev i mit sidste indlæg, men hvis ikke... Så tak for dine beskeder, jeg skal ud til sygeplejersken d. 21 marts og så vil jeg lige vise hende de ting i skrev til mig og høre om det er noget som hun kan hjælpe mig med, at få sat igang... Endnu engang tak fordi du skrev og gav dine råd/ erfaringer ... Knuz

Skrevet af dhs, 7. marts 2014 19:48

Hej Chloe, sjovt du også kom derinde, jeg kom der heller ikke så meget, men det var rart indimellem at kunne kigge forbi derinde når man sådan lige trængte til en alvorlig påmindelse om at livet ikke er nemt for "alle andre" heller ;-)
Jeg vil holde øje med om den genopstår, men det virker lidt mystisk.

Åbenbart må man lære at leve med selv at skulle huske hvor man har skrevet herinde så, lidt mystisk for en ellers udmærket side, der meget nemt kunne blive mere brugervenlig :-)

Hej dhs, jo jeg har læst dit svar og selv tak, jeg håber du finder ud af noget, medicin virker meget forskelligt, der findes lidt rundt omkring på nettet om det, jeg bruger heller ikke chatten herinde, er mere gearet til at man kan nå at tænke over det man skriver, og dvæle over eventuelle svar, dér går en chat lidt hurtigt vil jeg give dig ret i, men måske lærer jeg det en dag :-)

Skrevet af Skovtrolden, 9. marts 2014 20:33

Hej Skovtrold.
Og tak for dine stille betragtninger på min db.
Jeg skriver herinde som svar på dig... fordi jeg ikke ved hvordan jeg ellers kan vide om du ser det... for som du selv opdagede er det svært af følge op...

Sortemose... skovtrold...hvis du fortsætter bliver du elver og til sidst lys'elver og latter.
At kravle opad er altid et værre knoklearbejde, men det ser ud til at du er godt på vej.
Når man først har fået færten bliver det lettere med tiden. ikke dermed sagt at man ikke trimler ned ad bakken i ny og næ... men man opdager at det ikke nødvendigvis er jordens undergang.
Stort knus og en masse varme tanker til dig
Fra Cirkushesten her.

Skrevet af cirkushesten, 4. juni 2015 14:50

Skovtrolden Taaak fordi du skrev:) og du har ret vi er gode til at passe på hinanden, i min familie, og mænd syntes jeg er bedst når de græder og viser følelser, for i gamle dage måtte drenge ikke græde det var et bevis på svaghed, og jeg tror /håber at mænd er blevet mere bløde med tiden?;) Kan se du ikke har skrevet længe, jeg har også svært ved at hitte ud af hvem og hvorfor, men har ingen løsning desværre:X Kender heller ikke til portalen? men jeg har været herinde i 100 efterhånden, Men jeg kan blive sky og holder lukket, og skriver i privaten, men jeg kommer altid tilbage.

Og det med Balter, han er et godt sted nu, jo ældre vi blir, jo flere vil vi miste, det er det som er svært at leve med. Men sådan er livsen, vi er her kun på lånt tid.

Håber du havde en god jul og nytår og et forsigtig krammm

Juze:)

Skrevet af juce, 2. januar 2018 17:57