Læs dagbog

En kamp, første dag på medicin

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 16. november 2017 13:33

I tirsdags vågnede jeg op og græd mig igennem formiddagen, jeg var så ked af det. Da jeg kom over til min bostøtte og vi satte os med et stykke kagemand, brød jeg sammen igen. Jeg kunne slet ikke få hold på mig selv. Hun spurgte om vi skulle kontakte lægen, hvilke jeg strittede i mod overfor. Men sagde til sidst ja. Da hun ringede var tlf lukket, men ringede så til et akutnummer. Der kom hun igennem og utroligt nok fik vi en tid en times tid senere.
Vi kom ind til lægen, en mand af behagelig karakter. Han tog det seriøst, men mente ikke jeg skulle omkring skadestuen. Men han udskrev medicin til mig.
Så afsted hen til et apotek og hjem.
Jeg har ikke været på medicin i nogle år, skulle ikke have det stads igen. Synes jeg har kæmpet sådan for at opretholde et liv uden medicin og nu synes jeg bare det er en falliterklæring at jeg ikke kan uden, er helt vild utryg og bange ved det. Det er flovt og pinligt. Ved ikke hvorfor jeg overhovedet fortæller det. Måske fordi jeg trænger til at nogen forstår. At jeg måske selv kommer frem til en forståelse på et eller andet tidspunkt.

Men hvor føler jeg mig alene og ked af det i dag. Græd mig igennem morgenmaden og tog den skide medicin.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Tvivl

Når du har været uden medicin en lang periode, så kan det jo være, at du bare skal tage medicin en kort tid denne gang, og så kan du slippe det igen. Jeg synes på ingen måde, det er skamfuldt, det er jo en stor hjælp for mange at tage medicinen. For fysiske eller psykiske sygdomme. Det er da bare fint, at det er en mulighed, så man ikke skal lide unødvendigt. Ja, det er dejligt, når man kan undvære det, men det kommer du sikkert til igen. Det er jo også vigtigt, at du har det godt, ikke!

Pas på dig!
Knus jhn

Skrevet af JHN1, 16. november 2017 18:17

Måske har du blot brug forv medicin i en periode. Hvad er det for en slags?
Håber du får anden hjælp også. Er vigtigt at få noget støtte og kunne vende tingene med nogen.

Skrevet af Sofox, 17. november 2017 00:48

Hvis folk med hjertefejl eller sukkersyge syntes det var flovt og pinligt at tage deres medicin, kunne de vælge at dø i stedet.
Du bliver ikke tilbudt medicin, fordi der er noget du ikke kan finde ud af. Du bliver tilbudt det, fordi du har en sygdom. Der er intet flovt eller pinligt i, at lade sig behandle for en sygdom. Det kan tværtimod være overordentlig dumt at lade være.
Mvh.

Skrevet af Findesigge, 17. november 2017 02:57

Kære Tvivl

Jeg forstår <3

Men det er ikke en falliterklæring, det er en nødvendighed for mange af os, også dig lige nu.

Og det er hverken flovt eller pinligt.

Derimod er det stærkt af dig at gøre noget ved din sygdom, så du får det bedre.

Kærlige kram til dig, Tvivl, og tusind tak for din hilsen i min dagbog i nat : )

Kærligst
jegvinder

Skrevet af Anonym, 17. november 2017 08:53

Hey søde dejlige tvivl, ked af du også er nede i det sorte:( og må på medicin, men det er ikke en falliterklæring, du har brug for det lige nu, men kan jo komme ud af det igen. Jeg syntes du har gjort det rigtige. Hold Fast ven.

Kæmpe knussss

Juze.

Skrevet af juce, 17. november 2017 19:47