Læs dagbog

Nu er foråret på vej

En side i dagbogen "så er det ved at være den første maj "
Skrevet af cathrine 2. marts 2019 16:50

Nu er er foråret vej Her i skrevne stund er vi nu gået ind i Marts og foråret skulle da gerne komme, men selv hørt at der nedbør på vej nu og ,man føler sneen i luften nu ,så håber at det der skyder meget og er på vej, ikke bliver ødelagt ,af frosten og set Mejser i haven , ude i haven der er en hun og han der er gået ind i Fuglehuset , så måske de lægger æg meget sker i disse tiderog alle ens venner , derude venter på at ,det skal blive forår,så lad os håbe det snart sker, vil gerne fortælle om hvad der sker , derude i løbet af året .

Kommentarer fra andre brugere

Jaae, det er snart havetid. I å ønsker jeg mig en skrubtussebolig. Der er så mange snegle i haven, og der er også tudser. De spiser snegle, så tudserne vil jeg invitere indenfor i min have :)

Skrevet af Anonym, 2. marts 2019 18:11

Ja hvor er det dejligt vi er gået til forår

Skrevet af Lunaj, 2. marts 2019 19:32

Ja dejligt med forår gider ik mere sne knus fra kirae

Skrevet af Anonym, 3. marts 2019 05:15

ja foråret nærmer sig det har regnet meget på det sidste målte jorden i går kun 3 graDER

hilsen sørensen ()blomster)

Skrevet af sørensen, 5. marts 2019 12:31

Hey Cat:) Taak fordi du skrev så sødt til miiig:) Jeg skal bare ha luft, at få det ud af systemet, når de selvmordstanker kommer, og ja det er dejligt at vi går imod den lyse tid:) Små skud på min mors træ og jeg glæder mig til at dele oplevelser af vores ture rundt ude i haven:) Vores er ret stor, så det bliver hårdt men det er ok, for vi griner over vi for ondt i måsen af at hive skvalderkål op:) Jeg håber du er ok og taaak endnu engang for din omsorg:)

Knus
Juze:)

Skrevet af juce, 14. marts 2019 21:31