Læs dagbog

Med dyne, kaffe og hund i sofaen

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 1. maj 2022 06:57

Jeg vågner, rent faktisk, (det er fantastisk - jeg kan godt huske det modsatte, hvor jeg græd og ikke kunne overskue en ny dag og helst ville tage en enkeltbillet.. :/ ) og er glad eller har det bare godt om morgenen... Måske lyder det idiotisk, men hold op, hvor er det rart :)

Jeg er heldig at ku få lov til at sidde her og ikke sammen med nogen, som jeg ikke har det godt med. Det her er MIN lejlighed - det er mig der bestemmer. - Helt banalt, men så vigtigt. Jeg kunne bo sammen med en eller anden idiot jeg ikke ku holde ud... ja, eller omvendt.. :) Her er fred og ro

I dag får jeg besøg og vi skal ud på en gåtur i skoven i nærheden. Jeg skal ha ryddet lidt op og gjort lidt rent om et par timer.

Jeg har købt blåmuslinger i hvidvin som jeg tænker på at servere med fritter i aften :) (Hvem betaler maden. ? Det gør min pension - og det jeg betaler i skat... Taknemmelighed - selv over de små ting.. )Jeg fik det en gang i Paris - jeg må ku gøre det lige så godt - HAH. (Det går ikke så godt med diæten uden kulhydrater, JHN.. :/ :) Igår kørte det helt af sporet med vafler, Oreo's og kirsebærvingummi'er - ej, men - hvorfor står der dog ikke en advarsel på de madvarer! :D)

Ha' en god dag :)