Læs dagbog

Ja tak! - Hej J - Se Debatten/Mine tanker

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 1. december 2022 10:37

De der dårlige og deprimerende tanker må jeg lade ligge, hvis jeg skal nå det jeg skal i dag!! Sådan! Det er det jeg har lært, når tankerne fylder alt for meget og trækker ned. Bare lad dem passere uden at lade mig påvirke af dem.

Tak, for din hilsen igår, J. Det var sødt skrevet. Jeg har også lyst til at græde lidt over det, når jeg opdager og ser at det er gået i den rigtige retning. Det er stadig overvældende at tænke på dengang og nu. Det lyder som om at din farmor var god til hunde! hah! :) God fornøjelse til Zumba i dag og god 1. december.

Tak for din hilsen til mig :) Jeg sku læse efter en ekstra gang, om der virkelig stod Gadaffi - haha. Måske er det der din far har sit lune fra - hah! :)
Jeg tænkte på at spørge, hvordan du havde det med din farfar og farmor. Jeg kan godt huske, at du har skrevet at du var lysfølsom. Måske er du hypersensitiv og skal pakkes lidt mere ind og beskytte dig; uden at der er noget galt i det.. :) Der er nogle der kalder sig særligt sensitive - men det ved du helt sikkert - og også introverte.
Jeg er helt sikkert mere sensitiv end mange andre/flertallet, og jeg synes også at jeg fornemmer stemninger og stemningsskfit, hvor nogen ikke mærker noget som helst.. Nej, hvor har jeg været irriteret på det sensitive træk tit; men jeg tænker også tit, hvor er der mange der ikke mærker eller fornemmer noget som helst og ikke kan mærke en skid; og så næsten hellere være en af de følsomme..
Der var en bruger her en gang, der skrev, at hun indimellem skærmede sig for lys og for meget lyd og andre mennesker m. solbriller og lidt musik i ørerne. Jeg er selv begyndt at ha min telefon med på tur med musik i ørerne - også en måde at skærme mig fra omgivelserne og passe på mig selv. Var der noget med at du er ved at få lavet ørepropper.. Det er ikke fordi at jeg ikke følger m. i dine dagbøger, men jeg husker ikke rigtigt det hele. Jeg vil ønske dig en god og rolig nat. :) Min dag har været lidt op og ned.. Vi skrives :)