Læs dagbog

Fredag - solen er gået ned..

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 3. februar 2023 17:54

Jeg sidder i min sofakrog med en kop kaffe ved siden af mig..
Jeg er stadig igang med mit oprydnings- og smide-ud-projekt, men det er begrænset hvor meget jeg får smidt ud. Jeg får vist mere... tjaah... ordnet og sat i system..

Jeg ville have skrevet om, hvordan en tur, som den jeg havde for et par dage siden, ville ha været for nogle år siden, men det bliver vist en anden gang...
Det var i hvert fald meget angstfyldt, hvor jeg gjorde mig tanker om, om den kop jeg fik min kaffe i - et eller andet sted - var stor eller lille, svær at bære ned på min plads og om jeg ville kunne løfte koppen uden at ryste på hånden og uden at jeg ville spilde... Store dele af min verden var fyldt med den slags tanker om, hvordan jeg kunne undgå det ene og det andet - og hvordan jeg kom derfra og dertil - og hvor den nærmeste udgang var.. Det virker sikkert helt absurd, hvis man ikke har haft det sådan; men sådan var min verden en gang.. Hmm... trist.. Men godt, at det er bedre igen :)

Jeg ringede til min far og B igår. Han var ikke interesseret i at snakke med mig... nå nå - haha :) Godt, at jeg - som voksen - ikke tager det personligt.
-Han skal ikke sidde herhjemme og være inaktiv, sagde B til mig.
Så vågnede han op og kunne godt høre!
- Nå, nu blev han irriteret. Det måtte jeg ikke sige.... (Livet er fyldt med tragikomik...)...
- Finder I ud af det, spurgte jeg hende.
- Ja, det gør vi.
Min fars skal opereres for grå stær i slutningen af denne måned. Jeg har skrevet det ned og vil spørge til det en af dagene før eller efter.
Da jeg var i Kulturhuset i onsdags, så jeg et opslag med en auktion i weekenden. Jeg mangler ikke noget - hov, sagde jeg det - men det kunne da være meget sjovt at tage med og opleve. Jeg spurgte P om hun ville med, så nu tager vi afsted.
Det er sjovt/rart at jeg har fået en veninde på den måde, hvor vi laver forskellige ting sammen og spiser sammen. Hun er tit forbi med et eller andet og der ligger pludselig noget jeg har snakket om foran min dør, eller hun er forbi, hvis hun har købt noget og jeg da også skulle ha noget.... Rart med opmærksomhed og betænksomhed på den måde. Jeg føler at jeg giver den samme opmærksomhed, og det føles naturligt at gøre det..
Jeg er spændt på hvordan det bliver at spise sammen med nogle af hendes venner/bekendte.
Nok for i dag/aften :)
God Aften og God Weekend :)