Læs dagbog

Weekend

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 4. marts 2023 09:33

Jeg var ude at handle igår. Gu kan jeg da gå i Bilka, tænkte jeg og stod der kort tid efter. Jeg er så tæt på at ha dig angst...Jeg har simpelthen ikke tid til hverken at have angst, det kan ikke undgås at føle angst eller at blive bange, men jeg har ikke tid til at være invaliditet af angst. Jeg skal have noget ud af livet, mens jeg er her. Det lyder lidt barnligt og ja, jeg ved ikke..men jeg har ikke tålmodighed til angst og angstanfald. Før var det mig selv jeg ikke havde tålmodighed med, nu føles det som om at det er noget uden for mig selv - angst - som jeg ikke har tålmodighed med. Forskellen er enorm.

På en af mine ture i torsdags stødte jeg på en af damerne der også har hund. Jeg vil tro hun er i slutningen af 60,erne. - Jeg er ikke som R, siger hun så. R er den dame hun går med og hendes veninde - måske...Jeg ved ikke hvad hun ville sige med det eller hvorfor hun sagde det. Jeg sagde ikke noget om R...Hvis jeg pludselig står og bander over R er jeg jo ikke bedre selv. Jeg kom til at tænke på de træk man skal tage , f.eks. i skak; at jeg skal være bevidst om hvad jeg gør. Den ene dag kan jeg sidde og drikke kaffe med en af dem og den næste dag kender de mig ikke og omvendt. Det er ulogisk og heldigvis har jeg også fundet naboer, der er stabile...
Jeg synes der er så mange absurde scener og situationer og jeg ved snart ikke om det er dem eller mig der er grotesk. Måske er verden bare fuldstændig bizar og vantig af og til. Jeg har ikke stået i situationer der har været sådan før. Nogle siger at det er mig der er problemet. Måske er det. Men så må jeg jo-helt banalt- være sammen med de mennesker der ikke synes at jeg er eller har et problem. Der er efterhånden en del, hvor det er rart
Jeg ringede til min far og hans kone for et par dage siden. Han ville vist ikke lige snakke med mig. Vi har den kontakt som vi har og det er vist fint nok.
Jeg har bestilt billetter så jeg kan besøge L igen i næste uge. Livet har så meget godt at byde på. Man skal bare tage for sig 😀 God Weekend: