Læs dagbog

Flere kødben eller noget..

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. maj 2022 18:07

En hel masse på hjertet og alligevel ikke så meget. Stille og rolig lørdag.
Hej JHN, Syn's du det? At jeg er god til at finde glæden ved små ting :) Jeg øver mig HVER dag i at ha det godt! Nogle dage går det bare helt af sig selv og andre dage skal jeg anstrenge mig lidt mere, og være bevidst. Bevidsthed og årvågenhed er virkelig godt. Bevidst om, hvordan mine tanker er og hvilke værktøjer jeg kan bruge i løbet af en dag Måske ligger det mere lige for hos nogen hvordan man får og har det godt - måske er der nogen der slet ikke tænker over om de har det godt; men lever måske bare med det der er. Go' idé med restaurant :) Det kræver alligevel lidt at gøre det alene :) Måske sku jeg også gøre det en dag :) Har din far fået det bedre igen og seføli ka det da blive godt med en ny lejlighed :) Går det ok med værestedet og den ny personale

I torsdags ga' jeg min hund en kæmpe "gratis-knogle" - fersk og godt med kød på fra en slagter. Jeg forsøgte at gøre benet mindre - det er omkring 20 cm - men det lykkedes ikke. Så den render rundt med et alt for stort kødben. Den er jo alligevel ikke helt stor min hund. De der julelys i et par hundeøjne gør altså glad. Det er godt nok at kunne være glad over små lyspunkter og give slip på hverdagsbagateller og andet småskidt.. Jeg øver igen i morgen :) Go' Weekend, J :)

(Jeg synes forresten det er så fint med den tillid (?) du viser ved at skrive om spisning. Jeg har tænkt på at skrive det til dig nogle gange. Jeg synes også at det er godt at du har stedet her-det har jeg vist skrevet før- til at fortælle om det:) :) )
Sikke en masse vrøvl om tanker og friske ben fra slagteren. Nu poster jeg det alligevel.. hej :)