Læs dagbog

7. december

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. december 2022 12:07

Jeg fandt kogler til gaven til min far og B. Men jeg kunne ikke holde tanken ud om, at de sku se ned i en æske med mørke kogler, når æsken er tømt for godter. Jeg har istedet fundet små julekugler, der skal hæftes til små grangrene, og lægges i bunden af æsken - og lyskæden - selføli. Lidt mere hyggeligt, når æsken er "tom". Igår forestillede jeg mig min far om nogle år og om han mon vil sidde og røre lidt ved grannet. Jeg tænkte også på, hvordan han bliver når han mister sproget og ikke kan udtrykke sig mere... Om han vil sidde og græde og måske skrige. Sproget og at bruge sproget har betydet rigtig meget i min familie, og nogen bruger det næsten ikke..
Der er også nogle ting, jeg gerne vil fortælle min far inden han skal herfra. Jeg ved ikke om det allerede er for sent og om han vil forstå det jeg gerne vil fortælle. Måske er det mest mit behov for at fortælle og mig der bare en ide om at det vil gøre ham godt og få ham til at slappe af - og dø i fred..

Jeg var til Earl Grey igår. Det var ok.

Hunden er blevet så fin i sin nye pels - nu hvor han er blevet klippet. Han får meget snolder og noget af det jeg gi'r ham, gør ham næsten tæt på hverdagslykkelig (?) - ha! :) Tænk hvis der ikke skal mere til :) I nat kastede han rundt med og legede med nogle kiks, jeg havde givet ham. Aaw, glad - og det gør også meget glad.

J, jeg synes det er sejt at du er videre i dit projekt med flytte eller ej. Jeg håber ikke at baby neden under skriger for meget. Modigt af dig at spørge, hvad der sker, hvis din mor dør først - men rart at være sikker omkring det. Bedste hilsner til dig, J :)