Læs dagbog

Morgenrutine - Tillykke J :D

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 8. februar 2023 10:18

Jeg så et indslag for lidt siden der var virkelig godt.
Sæt dig for hvad du vil have ud af dagen. Hvilke følelser og tilstande du ønsker at ha og sætte dig selv i.. (Prøv at gøre det selv og gå efter det og forsøg at lade være med at forvente at andre giver dig den velvære... Et gør-det-selv-projekt :) )
Se f.eks. bedsteafsnittet af en bestemt serie, lyt til noget bestemt musik og tag måske den trøje på, der får dig til at føle dig empowered.
Der er god jazz på grammofonen, lidt sol derude, fuglene sidder på skift i deres hus og spiser. Jeg har økologisk flæskesteg i køleskabet og burgerboller, der ku ende ud i lækre flæskestegsandwich - godt at tænke på.
Jeg vil undersøge hvordan jeg kommer med bussen og får besøgt L inden så længe. Helt banalt får man det jo også rigtig godt af at tænke på mennesker man holder af og har det godt sammen med. Tænk lige på, hvordan man får det og hvordan man har det, når man konstant tænker på ham eller hende man er helt blæst med.. - Lægge makeup, og ta den der parfume på, der får mig til at føle mig empowered, og de røde negle. Dem får jeg ikke lavet hver dag, men skidt med det. Der er power og velvære i røde flotte negle. Empowered er et skønt ord :D Det er realistiske mål og noget der luner, ellers er en god grinefilm også god. Tænk på det du har og prøv at lade være med at ærgre dig over det du ikke har. :) Der er altid noget at være taknemlig for.
Ha den skønneste dag og gør det bedste for dig selv :)

Tillykke med lejligheden, J!!!:) Hvor dejligt at læse :)