Læs dagbog

Sne

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 11. marts 2023 08:19

Der ligger sne over det hele, solen skinner og spætten slår sine hurtige slag.
Kaffen, fra den kop, der ligger godt i hånden, står ved siden af mig.
Jeg kom langt omkring på en af mine gåture med hunden igår og fik pludselig øje på en kvinde fra kvarteret, der ellers er gift. Hun stod i en tæt omfavnelse med en mand jeg ikke har set i området før De fik øje på mig og trak sig hurtigt fra hinanden. Jeg smilede til dem, da jeg gik forbi - jeg gik et stykke derfra - og tænkte: Sådan er jeg ikke og jeg bliver heller ikke sådan - en, der sætter en løbeild af sladder og rygter igang.. Det er så grimt. Jeg kommer til at tænke på ådselædere, der æder hvad som helst, de kommer i nærheden af. - Eller rotter, der har snuden i alt - friskt eller råddent: Hvad har vi her. Er der et spændende dødsfald, en indlæggelse eller et misbrug eller har den sagt sådan og sådan. Frelst? Mig? Det kan godt ske - ellers er jeg ved at blive det.

Da jeg skulle med toget i torsdags faldt jeg i snak med en dame, der viste sig at være 80 år. Sådan kunne jeg godt tænke mig at vaere når jeg har den alder: Gæv stædig og dynamisk - sådan virkede hun til at være. Hun har sikkert også været en masse andet.
Jeg kom til at tænke på en bekendt, der havde en morfar, der altid "blev væk", når familien var på tur. Han faldt nemlig i snak med alle mulige nye mennesker, som han ellers ikke kendte, og glemte alt om de mennesker, han ellers var med. Sådan kunne jeg godt tænke mig at være- haha. Jeg synes, at den er så sød og sjov, historien om morfar, og ku godt se mig selv sådan

Hunden sidder og ser intenst på mig. Jeg må hellere komme af sted med den. Den bliver sikkert henrykt, når den ser at der er sne over det hele, som den vil pile rundt i, så man kun kan se dens højt løftede hale stikke op fra sneen.

Det er vist nok for nu - ellers skriver jeg videre senere..

God Weekend