Læs dagbog

Så meget for åbensindet

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 22. august 2023 22:04

Måske er det på samme måde, når man er blevet traet af sin kaereste: Indsigt og viisdom forandrer sig til bedrevidenhed og belaerende adfaerd.. og forfaengelighed og et godt udseende forandres til selvfedme og narcissisme..
Da jeg flyttede her til synes jeg at vi havde et fantastisk bomiljoe, men så stoedte forskellige ting til... Jeg har aldrig boet i område, hvor man udsaetter hinanden for lignende ting som her..
Jeg syntes det var så fint at så forskellige mennesker kunne bo side om side - mennesker i loennede job, beboere med saerlige behov, forskellige nationaliteter og religioner. En beboer, nej, flere med skizofreni, en der er bipolar og ja, så mig, der også er socialt udsat - for det er jeg jo..
Og loebende som flere negative og grimme oplevelser er stoedt til, ser jeg pludselig også boern der bliver hentet i taxa om morgenen for at blive koert i skole. Hjem med koeleskab, der kun indeholder alkoholfrie bajere, rod, indkoebsvogne der står ved indgangen til et hus og det er naesten for meget...
Taenk, at jeg skulle sige sådan..
Så meget for det åbensind, jeg ellers gerne vil ha..

Sådan har jeg det i dag..

Hej J :)

Tak for din hilsen.
Jeg er lidt traet af det hele i dag.

Bh fra ette