Læs dagbog

Torsdag og eftermiddagstur

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 23. marts 2023 08:24

Jeg fik bestilt tæpper hos Ikea igår, og handlet ind, som planlagt.
Jeg har det grundlæggende godt med rigtig mange ting,og det er vel især målet, at ha og få det godt, når jeg står op om morgenen, og noget af det mest besværlige - eller det har det været - for mit vedkommende. De mennesker,
de vigtigste, for mig, mine forældre, har selv haft det svært og hvordan skulle man så kunne vise eller lære sine sine børn, hvordan man har det godt. Børn spejler sig og kopierer helt automatisk deres forældre og tager det med sig videre i livet.
Jeg har haft det svært i mange år- men det skal nok lykkes at få det godt og leve godt.
I dag vil jeg ordne lidt forskelligt og gøre lidt rent. Jeg tænker på at gå i biografen på et tidspunkt..
Det er mange år siden, jeg kan ikke huske hvor mange, jeg har været det. Jeg vil gerne se filmen Ustyrlig.
Der står tre bakker med stedmoderblomster på måtten i min entré v hoveddøren
Nu er foråret kommet. 😀.

Eftermiddagstur m hunden. Jeg stødte på S og vi fulgtes rundt på vores tur. Jeg syntes her er blevet trangt, vi bor for tæt, og havde jeg ikke haft min dejlige lejlighed, naturen og nogle mennesker jeg er meget glad for var jeg flytter, men det er HER jeg skal og vil bo og nu har flere set min skrappe side, og jeg kan edder banke mig være skrap. Men vi kender alle hinanden: Så ham, der har den hund. Hans bevægelser er rolige og afslappede og sådan er han også: afslappet og behagelig med en rolig udstråling. Og så er der ham, der råbte at han ville ønske at jeg måtte brænde op i helvede. Hans måde at gå på er hurtig og lidt aggressiv, og han er jo, tja, på samme måde,bsynes jeg. Det er "sjovt" (?), at man næsten kan se hvordan andre er eller har det. Man kan også - helt bevidst- påvirke sit psykiske velbefindende v. at rette ryggen. Så meget hænger krop og psyke sammen.
Vi lavede en aftale i morgen. Nej, hvor er jeg heldig at kende S.