Læs dagbog

Karen Blixens Corner

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 25. november 2022 18:21

På reposen - for enden af min trappe - i et lille hjørne med verdens mindste vindue - har jeg lavet et lille Karen Blixen hjørne med en stol, en solhat på stolen, et billede m. Karen Blixen på væggen og en gammel rejsekuffert ved siden af på gulvet - hun rejste jo, Karen Jeg har sat bøger af og om Karen Blixen i det lille vindue og en gammel kaffemølle/ - kværn ved siden af bøgerne. (Karens kaffefarm). Det er blevet godt. Blixen havde det vist heller ikke helt let med andre mennesker. Hun "krukkede" og spillede de unge forfatterspiremænd ud mod deres koner og kærester - og så digtede hun, Blixen: - Jeg lyver ikke, jeg digter, sagde hun.
Jeg gider ikke ud til dem - dem, i kvarteret..
Jeg var sammen med S i onsdags og det var rigtig hyggeligt.
Jeg sidder under tæppet med hunden ved siden af og med meget lidt lys.
Jeg har fået "afviklet" Gæld til det offentlige... En biblioteksbøde plus gebyr på 510 kr.
Jeg har - stadig - problemer med at betale med mitID...
Jeg har ikke rigtig planer for weekenden.
J, hvor er det sejt, at du bare springer ud i det og har planlagt at se på lejlighed på søndag. Jeg vil ønske dig held og lykke med kigget. :)
Jeg var hos hundetrimmeren med min hund for nogle dage siden. Hun er sød og sjov, hende, der klipper. Når hun er ved at være færdig med klipningen, tager hun fat om hundens små bagben og løfter op i benene, så han står på forbenene. - Og så lige lidt gymnastik, siger hun, idet hun løfter op i ham; for så at barbere ham på maven. Han er så fin nu :) Knus til dig, J og god weekend. Krydser fingre for lejlighedskigget - uanset om du synes om lejlighed eller ej - det er første skridt :D Hej :)

Kommentarer fra andre brugere

Hvor ville jeg gerne se dit Karen Blixen hjørne.-)

Skrevet af voksen, 25. november 2022 21:42

voksen ^_^

Tak for din hilsen og God Weekend :)

Skrevet af ette, 26. november 2022 08:22

Hej Ette

Har selv en del Karen Blixen bøger. Mange tror "Den Afrikanske farm" er en erindringsbog. Men det meste er fiktion. Tilgengæld har jeg "Breve fra Afrika". Jeg læste den første gang som 19-årig.

Skrevet af Åsa, 26. november 2022 08:44

Hej Åsa

Jeg troede også at Den Afrikanske farm var en erindringsbog. Der er vist en forfatter - jeg kan ikke huske, hvem det er - der har lavet en optrævling af, hvad der er fiktion og autentisk fra bogen. Jeg har langt fra læst alle af de bøger, jeg har stående, og kun læst lidt af Breve fra Afrika - men jeg synes, at det ser flot ud af nogle af bøgerne står i mit Blixen hjørne og idéen med hjørnet på reposen er da meget god. Jeg bliver sådan lidt glad hver gang jeg går forbi hjørnet. God Weekend

Skrevet af ette, 26. november 2022 09:26