Læs dagbog

Søndag, lad os prøve noget nyt

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 8. september 2019 19:51

Vågnede kl. 7.30 og havde lidt uro i benene i dag, nok efter den klatretur i Svanninge bakker i går og sodavand med aspartam, som jeg ikke opdagede, før jeg læste varedeklarationen efter at have drukket noget af den, da jeg faktisk kunne smage noget var anderledes.

Her skal jeg indskyde at jeg intolerant over for det sødestof, som gør at jeg får ubehag både fysisk og psykisk. Havde købt mig en Faxe sommer 2019 med ananas smag til turen, og på etiketten står der med druesukker. Så jeg tror den er der ikke sødemidler i, men der blev jeg slemt skuffet. Det kunne de godt have skrevet at det var med druesukker & sødestoffer!

Så op kl. 9 og få noget at spise, give dyrene mad og få tøj på og ud af døren. I dag vil jeg prøve noget nyt. Jeg tog en tur i kirken.

I kirken sad jeg så og lyttede til prædikenen og fik snakket lidt med mennesker der, der var i perioder små ubehag, men ellers gik det fint.

Resten af dagen var på samme måde, havde det rimeligt, men mindst 10 gange fik jeg nogle små jag i kroppen som en slags angst tilfælde uden grund, kan ikke rigtig finde ud af hvad trigger det hele tiden.