Læs dagbog

2. måneder siden sådan ca

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 8. december 2019 15:06

Tiden går og jeg har ikke skrevet i dagbogen i et stykke tid, jeg mistede simpelthen interessen for at skrive, men nu vil jeg lige sumere op hvordan det er gået.

Siden den 19. oktober og frem til den 30. oktober er dagene nogenlunde, dvs. at jeg altid havde lidt uro i kroppen, i perioden mens det var dagslys. Men begyndte at sove bedre, og efter den 30. oktober og 4 dage frem var det stævne tid i jylland, nærmere i Aarhus, hvor jeg skulle afvikle dette. Det gik overraskende fint, havde det bare fint alle dagene.

Efter stævnet faldt jeg lidt tilbage igen og fik uro i kroppen igen i nogle dage frem til den 18. november, for så herefter igen blive helt normalt. Og denne gang passede jeg lidt på min energi, men fik gået mine daglige ture.

Men den 1. december gik det igen ned, og jeg tror et julemarked og et familiebesøg åbenbart var det som kørte mig ned igen, og muligvis også min kone som blev syg.

I dag er det den 8. december, og jeg sov til kl. 6, og herefter kunne ikke rigtig sove længere. Min krop er lidt urolig og man har følelsen at man er startet forfra med sin stress/angst symptomer, som igen starter ved solopgang til solnedgang. I de mørke timer plejer det at være godt.

Har kigget rundt på nettet for at finde hjælp til at kurere stress, men det har ikke været nemt at teste alle muligheder. Det er bestemt ikke alt der virker. Har desuden lært mig værktøjer til at stresse af, når jeg er ude i byen og gå, og det virker fint. Bare ikke så godt når jeg er i et sted med ret mange indtryk. Den del har jeg svært ved at håndtere, så det er ikke altid nemt at rende rundt i et julemarked i Odense, når man så godt vil.

En anden ting jeg har fundet ud af, er at når jeg nu skriver dagbog og skriver om gode og dårlige ting, så kan jeg lige med det samme mærke på mig selv, hvad jeg skriver. Så snart jeg rammer noget dårligt, så spænder kroppen, og når jeg rammer noget godt, føler jeg ro.

Måske derfor jeg ikke skriver så meget i dagbogen...

Men nu vil jeg se om jeg ikke snart kan finde noget som kan beroligede mig og mine tanker, og så gør det ikke noget, hvis det betyder at jeg er meget afslappet og ikke får lavet så meget. Jeg har nu lidet i 6 måneder.