Læs dagbog

Våd dag

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 11. oktober 2019 20:04

Jeg var ved at blive irriteret i at ikke kunne sove om natten igen til trods for at jeg får 15 mg escitalopram. Så denne nat fandt jeg 7,5 mg mirtazapin og sov så til kl. 10. Men dagen i dag blev jeg så groggy, så fik ikke særlig meget ud af dagen.

Fik lidt morgenmad ellere snarrer middagsmad. Derefter en tur til Odense, og jeg følte mig halv bedøvet af pillerne. Vejret var temmeligt vådt, i sådanne en grad at vandet piplede ind i banegårdscentret i Odense. Så det gjaldt om at passe på hvor man gik.

Derefter tog jeg sammen med nogle andre til Rosengårdscentret, og gik så rundt der, istedet for at besøge DR Fyn og deres brundsvigerdag. Det var simpelthen for vådt, og jeg gider ikke at stå i kø derude i styrtende regn

Der var vi så i nogle timer før vi kørte hjem igen, og jeg var stadig ikke kommet ud af at være groggy. Men mennesker og lyde kunne jeg godt håndtere, til trods at det var en fredag eftermiddag.

Om aftenen var vi lige en smut i Netto og få nogle ting med hjem, og i det korte øjeblik vi gik hjem i, var det opholdsvejr, men der gik ikke længe til at det igen vælter ned med regn, så vådt i dag med flere oversvømmelser, selv hvor jeg bor.