Læs dagbog

Hjalp det så? Måske - update

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 21. august 2019 10:46

I dag vågnede jeg lidt senere, sådan omkring kl 5, så jeg tror jeg fik 5-6 timers søvn denne gang. Derefter lå jeg og døsede i sengen og vendte mig af og til. Ved 9 tiden stod jeg op og kunne stadig mærke min krop ryste, men ikke så slemt som i går, og jeg valgte at gå lidt rundt, uden at gå tilbage til sengen.

Jeg sveder stadig og jeg er ved at være derhenne hvor alle de hersens virkninger snarere er med til at gøre en depressiv end at gøre en rask.

Humøret er en lille smule bedre end i går.

Update: over middag gik jeg så en lang tur på ca 8 km, og det gik faktisk ret godt. Lige inden jeg gik, tog jeg et tilskud elektrolytter. Om de har hjulpet eller om det er nedtrapningen til 10 mg escitalopram, ved jeg ikke.

Men efter den gåtur, var jeg hel mørbanket og synet så lidt underligt ud, så det var at slappe af. Fik dog lavet mad som jeg havde købt i nærheden hvor jeg bor. Rimelig nem at tilberede. Nej det var ikke en ret man smider i microovnen.

Nu slapper jeg af på sofaen, dog uden at være total udmattet eller at gå i seng. Har rimelig ro på kroppen , dog ryster hænderne, når jeg holder noget.