Læs dagbog

At følge alle de gode råd

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 24. august 2019 22:49

I dag sov jeg til næsten kl. 7 dog afbrudt en gang om natten. Dertil fik jeg en ret livlig drøm, hvor jeg så at hele biblioteket brændte ned. Sikke noget at drømme.

Stod op kl. 8 og sad og slappede lidt af i solen, da det med at ligge i sengen, gavner ikke noget, med mindre man kan lide og lege ventilator.

Så ved 9 tiden gik jeg så en tur på sådan ca. en halv times tid og kom hjem. Turen var rimelig, men har det sidste døgn fået lidt forvirrethed. Derefter lidt morgenmad, men kunne ikke rigtig få gang i mig selv i dag. Det endte med at jeg lagde mig i drømmesengen udenfor og døsede, sammen med katten.

Da klokken blev 3 livede jeg pludselig op og tog en tur i byen sammen med konen. Skal siges at hun har det lige så hårdt psykisk, efter at sygehuset havde “leget” lidt med hendes medicin.

Vi sad så i Odense og det var lidt hårdt alligevel, ikke mindst fordi jeg nu også skal slås med forvirrethed, og det kom bl.a til udtryk i at jeg ikke vidste hvad jeg skulle bestille. Og gå forbi en stor koncert tæt på, kunne jeg ikke rigtig vænne mig til rytmerne som før.

Aftenen ved tudsmørke fik lidt mere mad og så en lille sjov ting, som man kaldte Snedronningen. Hun var i en kørende kuppel, og lignede dem man vender på hovedet ved juletid, og de sner.

Så var der en anden fortælling vi kiggede på bagefter, som hed “Aamanden”, og det er en ret dyster fortælling, som blev mere dyster med den opsætning de havde valgt. Det blev for meget og vi tog hjem før tid. Havde ellers glædet os til det sidste show som hed “klokken”.

Vi kom hjem og gik direkte i seng. Håber ikke jeg får en voldsom slem og ubehagelig dag i morgen.

Til sidst. Nu læser jeg om så mange gode råd på nettet om hvordan man bedst kommer ud af eller lindre en depression.

1. Spise sundt og varieret
2. Får motion
3. Få eg god søvn og stå op og gå i seng samme tid
4. Tag ikke anden naturmedicin

Men nu har jeg prøvet alle de råd, og har trods mit ubehag, gået næsten 40 km i denne uge, og stadig ingen sporing at se, samt spiser jeg regelmæssigt og sundt og prøver at finde de fødevarer som indeholder tryptofan samt diverse salte og magnesium. Selv søvnen er regelmæssig, ingen slinger i valsen der, og så naturmedicin. Ja hvis jeg ikke tog baldrian, så havde jeg ikke sovet længere end til kl. 3. Ligemeget med alle de gode råd man har fået og læst, synes det overhovedet ikke at virke. Hvad gør man så?!